Mutant Ape Yacht Club

Mutant Ape Yacht Club kopen

De Mutant Ape Yacht Club is een verzameling van maximaal 20.000 Mutant Apes die alleen kan worden gemaakt door een bestaande Bored Ape bloot te stellen aan een flesje gemuteerd serum of door een Mutant Ape in de openbare verkoop te slaan.

Mutant Ape Yacht Club

Koop Mutant Ape NFT’s

Binance is een wereldwijde crypto exchange die tegenwoordig ook zijn eigen NFT-marktplaats heeft. Begin direct met handelen van NFT’s bij Binance NFT.

Actuele data

Bodemprijs (afg. 7 dgn)
$84.419,73
Duurste prijs ooit
$2.782.076,20
Aantal unieke tokens verkocht
11897
Handelsvolume (afg. 24 uur)
$2.472.674,80
Gem. volume (per dag)
$88.309,81
Aantal wallets gekocht
16119

Populaire Mutant Ape Yacht Club NFT's

Mutant Ape #229

Mutant Ape #229

Mutant Ape #9209

Mutant Ape #9209

Mutant Ape #5659

Mutant Ape #5659

Mutant Ape #1195

Mutant Ape #1195

Wat is Mutant Ape Yacht Club?

De Mutant Ape Yacht Club is een verzameling van maximaal 20.000 Mutant Apes. Deze worden gemaakt door een verveelde aap te introduceren in het mutante serum of door een mutante aap te slaan tijdens de openbare verkoop.

Mutanten vormen de laatste laag van het lidmaatschap en markeren het einde van BAYC’s Roadmap 1.0. In de toekomst zou de focus van BAYC liggen op het toevoegen van hulpprogramma’s en ‘alleen voor leden’, voornamelijk aan Bored Apes en vervolgens Mutants.

De Mutant Serum-flacons zijn er in drie lagen: M1, M2 en Mega Mutant (M3). Mutanten die zijn gemaakt met M1- of M3-serum behouden alle eigenschappen van de oorspronkelijke aap. Niemand weet echter wat er zal gebeuren als een aap in aanraking komt met M3-serum.

Bovendien kan een aap een bepaald type serum maar één keer binnenkrijgen. Bij gebruik wordt het serum verbrand. Dit betekent dat een aap aanleiding kan geven tot drie verschillende mutanten na inname van M1-, M2- of M3-flesjes. Bovendien blijft de originele Bored Ape intact en wordt hij op geen enkele manier geschaad.

Wat is Mutant Ape Yacht Club?

Een Mutant Ape Yacht Club NFT kun je kopen op de Binance NFT marktplaats. Dit is een NFT platform waar je verschillende NFT’s kunt kopen en verkopen.

Schrijf je direct in bij Binance om te beginnen met het kopen van NFT’s.

Veelgestelde vragen over NFT's

NFT’s koop je op een NFT Marketplace. Mutant Ape NFT’s koop je bij Binance NFT. Dit is een internationale NFT-marktplaats waar je duizenden NFT’s kunt kopen. De NFT Mutant Ape koop je met het betaalmiddel Ethereum (ETH). De prijzen worden vaak ook weergeven in het aantal ETH’s.

Heb je een Mutant Ape NFT gekocht en wil je hem (mogelijk met winst) weer verkopen? Dit gaat ook weer via de marketplace. Je kunt je NFT weer verkopen via het Binance NFT platform. Hier geldt weer hetzelfde, je zult uitbetaald worden in de crypto ETH.

Geld verdienen met NFT’s doe je simpelweg door een NFT te kopen, en vervolgens te verkopen voor een hogere prijs wanneer deze in waarde is gestegen. Uiteraard zit hier ook een risico aan en kan je NFT ook in waarde dalen.

NFT’s zijn non-fungibel, terwijl crypto’s fungibel zijn. Het verschil is dat iedere NFT uniek is en dus zijn eigen waarde heeft, in tegenstelling tot een bepaalde cryptocurrency die vervangen kan worden door eenzelfde cryptocurrency.

De eerste NFT-collectie werd al gelanceerd in 2017. Het laatste jaar is de populariteit ervan echter fors gestegen.

Een cryptobeginner? Dan is het Nederlandse cryptoplatform Coinmerce de ideale plek om te starten

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders