MutantCats logo

Mutant Cats kopen

Mutant Cats NFT’s zijn 9.999 katten die zijn gemuteerd door een mysterieuze ziekte, waardoor ze vreemde eigenschappen hebben zoals cyclops-ogen, gammastraalhuid en radioactief slijm.

MutantCats logo

Koop Mutant Cats

Binance is een wereldwijde crypto exchange die tegenwoordig ook zijn eigen NFT-marktplaats heeft. Begin direct met handelen van NFT’s bij Binance NFT.

Actuele data

Bodemprijs (afg. 7 dgn)
$1.332,69
Duurste prijs ooit
$58.771,36
Aantal unieke tokens verkocht
9536
Handelsvolume (afg. 24 uur)
$3.804,49
Gem. volume (per dag)
$543,50
Aantal wallets gekocht
10011

Populaire Mutant Cats

MutantCat #9998

Mutant Cat #9998

Mutant Cat #2333

MutantCat #1

Mutant Cat #1

MutantCat #6034

Mutant Cat #6034

Wat zijn Mutant Cats?

Mutant Cats is een verzameling van 9.999 kleurrijke NFT’s in avatar-stijl. Dit zijn echter niet je gemiddelde internetgeliefde kittens. Na een mysterieuze ziekte leden alle katten aan genetische mutaties. Als gevolg hiervan hebben we een indrukwekkende collectie eenogige, radioactieve of zelfs groene katten die unieke accessoires dragen.

De Mutant Cat DAO (Decentralized Autonomous Organization) is als geen ander. Dit is de plaats waar NFT-bezitters fracties van iconische NFT’s ontvangen in de vorm van $FISH-tokens, rechtstreeks uit de DAO-schatkist.

In wezen heeft elke eigenaar van een Mutant Cats NFT direct toegang tot de DAO van het project. Hier hebben alle verzamelaars evenveel stemrecht en ontvangen ze dagelijks een fractie van het schatkistfonds. Deze schatkistfondsen zijn in feite de royalty’s die Mutant Cats ontvangt uit verkopen op secundaire markten, zoals OpenSea.

Maar er zit een addertje onder het gras! Mutant Cats gebruikt de royalty’s van het schatkistfonds om (voorlopig) de iconische Cool Cats NFT’s te kopen. Vervolgens fractioneren ze elke NFT via Fractional.art en verdelen de breuken onder Mutant Cat NFT-houders. Deze breuken komen in de vorm van $FISH-tokens, het officiële token van de DAO.

Direct een Mutant Cats NFT kopen

Een Mutant Cats NFT kun je kopen op de Binance NFT marktplaats. Dit is een NFT platform waar je verschillende NFT’s kunt kopen en verkopen.

Schrijf je direct in bij Binance om te beginnen met het kopen van NFT’s.

Veelgestelde vragen over NFT's

NFT’s koop je op een NFT Marketplace. Mutant Cats NFT’s koop je bij Binance NFT. Dit is een internationale NFT-marktplaats waar je duizenden NFT’s kunt kopen. De NFT Mutant Cats koop je met het betaalmiddel Ethereum (ETH). De prijzen worden vaak ook weergeven in het aantal ETH’s.

Heb je een Mutant Cat NFT gekocht en wil je hem (mogelijk met winst) weer verkopen? Dit gaat ook weer via de marketplace. Je kunt je NFT weer verkopen via het Binance NFT platform. Hier geldt weer hetzelfde, je zult uitbetaald worden in de crypto ETH.

Geld verdienen met NFT’s doe je simpelweg door een NFT te kopen, en vervolgens te verkopen voor een hogere prijs wanneer deze in waarde is gestegen. Uiteraard zit hier ook een risico aan en kan je NFT ook in waarde dalen.

NFT’s zijn non-fungibel, terwijl crypto’s fungibel zijn. Het verschil is dat iedere NFT uniek is en dus zijn eigen waarde heeft, in tegenstelling tot een bepaalde cryptocurrency die vervangen kan worden door eenzelfde cryptocurrency.

De eerste NFT-collectie werd al gelanceerd in 2017. Het laatste jaar is de populariteit ervan echter fors gestegen.