MURI by Haus kopen

MURI by Haus is een NFT-collectie die momenteel erg in de spotlight staat. Afgelopen week is de goedkoopste MURI by Haus NFT weg gegaan voor $912,24 (bodemprijs). De duurste MURI by Haus NFT is verkocht voor maar liefst $912,24.

Het adres van MURI by Haus is: 0xd883dd505bf014c876116c05940bc0377d09dee2.

Koop MURI by Haus NFT’s

Binance is een wereldwijde crypto exchange die tegenwoordig ook zijn eigen NFT-marktplaats heeft. Begin direct met handelen van NFT’s bij Binance NFT.

Actuele data over de NFT MURI by Haus

Bodemprijs (afg. 7 dgn)
$912,24
Duurste prijs ooit
$912,24
Aantal unieke tokens verkocht
1
Handelsvolume (afg. 24 uur)
Gem. volume (per dag)
Aantal wallets gekocht
1

Direct een MURI by Haus NFT kopen

Een MURI by Haus NFT kun je kopen op de Binance NFT marktplaats. Dit is een NFT platform waar je verschillende NFT’s kunt kopen en verkopen.

Schrijf je direct in bij Binance om te beginnen met het kopen van NFT’s.

Veelgestelde vragen over NFT's

NFT’s koop je op een NFT Marketplace. Een MURI by Haus NFT koop je bij Binance NFT. Dit is een internationale NFT-marktplaats waar je duizenden NFT’s kunt kopen. De NFT MURI by Haus koop je met het betaalmiddel Ethereum (ETH). De prijzen worden vaak ook weergeven in het aantal ETH’s.

Heb je een MURI by Haus NFT gekocht en wil je hem (mogelijk met winst) weer verkopen? Dit gaat ook weer via de marketplace. Je kunt je NFT weer verkopen via het Binance NFT platform. Hier geldt weer hetzelfde, je zult uitbetaald worden in de crypto ETH.

Geld verdienen met NFT’s doe je simpelweg door een NFT te kopen, en vervolgens te verkopen voor een hogere prijs wanneer deze in waarde is gestegen. Uiteraard zit hier ook een risico aan en kan je NFT ook in waarde dalen.

NFT’s zijn non-fungibel, terwijl crypto’s fungibel zijn. Het verschil is dat iedere NFT uniek is en dus zijn eigen waarde heeft, in tegenstelling tot een bepaalde cryptocurrency die vervangen kan worden door eenzelfde cryptocurrency.

De eerste NFT-collectie werd al gelanceerd in 2017. Het laatste jaar is de populariteit ervan echter fors gestegen.