frank-foto

Frank Knopers

Frank Knopers (1988) studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit van Twente. Hij rondde zijn studie Bedrijfswetenschappen af met een Master in Financieel Management. Lees meer..

corwijtvliet

Cor Wijtvliet

Dr. Cor Wijtvliet (1954) is een zeer gerespecteerd, onafhankelijk analist die al 30 jaar succesvol actief is als analist, onderzoeker en adviseur. Als econoom studeerde Wijtvliet af op economische geschiedenis. Lees meer..

edin-mujagic

Edin Mujagic

Edin Mujagic (1977) is macro-econoom, monetair econoom en publicist. Zijn analyses van de huidige economische crisis verschijnen regelmatig in toonaangevende Nederlandse en kranten in ruim 20 landen wereldwijd. Lees meer..

Luuk Soons

Luuk Soons is een publicist over de ontwikkelingen binnen de prille chaotische wereld van crypto financiën en vooral Bitcoin. Sinds 2013 schrijft hij over en experimenteert met Bitcoin en andere cryptomunten. Lees meer..

Hendrik-Oude-Nijhuis

Hendrik Oude Nijhuis

Hendrik heeft Management, Economics & Law aan de Universiteit Twente gestudeerd en is auteur van de Nederlandstalige bestseller over Warren Buffett: ‘Leer beleggen als Warren Buffett’. Lees meer..

lou-keune-auteur

Lou Keune

Lou Keune (1938) behaalde in 1961 zijn doctoraal economie en behaalde in 1969 ook een doctoraal sociale wetenschappen. Hij is als onderzoeker verbonden aan de Universiteit van Tilburg. Lees meer..

Ab Flipse

Ab Flipse (1955) is geboren in Middelburg. Tot 1987 is hij werkzaam geweest bij defensie en van 1987 tot 1993 bij een grote bank-verzekeraar. Lees meer..

Dirk Bauwens

Sinds het uitbreken van de financiële crisis in 2008 heeft Dirk Bauwens zich gespecialiseerd als crisistrendwatcher. Lees meer..

wimgrommen

Wim Grommen

Wim Grommen was als docent wiskunde en natuurkunde verbonden aan het Norbertuscollege in Roosendaal. De laatste jaren heeft hij zich verdiept in transities en de relatie met de beursindexen. Lees meer..

Louk-jongen

Louk Jongen

Louk Jongen (1953) kocht zijn eerste aandeel op 13-jarige leeftijd en is sindsdien gefascineerd door beleggen. Na zijn studie bedrijfskunde TU-Eindhoven vertrok hij naar de VS om daarna Total Investment Services op te richten. Lees meer..

24-carat-gold-teaser

24 karaat

Gastschrijver ’24 karaat’ heeft verschillende artikelen geschreven over goud en over het financiële systeem. Zijn artikelen zijn terug te vinden op Marketupdate onder het kopje ‘Dossiers’.

robeco-logo-investment-engineerRobeco

Robeco is een op en top vermogensbeheerder met meer dan 85 jaar ervaring in fondsbeleggen. Onze klanten variëren van particulieren en bedrijven tot institutionele beleggers, zoals pensioenfondsen. Lees meer..

Ebury

Ebury maakt internationale markten toegankelijker met valutadiensten op maat en flexibel handelskrediet voor ondernemingen. Ebury verricht 12 miljard euro aan valutatransacties in 140 verschillende valuta. Lees meer..

Een cryptobeginner? Dan is het Nederlandse cryptoplatform Coinmerce de ideale plek om te starten

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders