The Doge Pound

The Doge Pound kopen

De Doge Pound bestaat uit 10.000 kunstwerken die zorgvuldig zijn gekozen door professor Elon. Een unieke digitale verzameling van diverse NFT’s die op Ethereum Blockchain liggen.

The Doge Pound

Koop Doge Pound NFT’s

Binance is een wereldwijde crypto exchange die tegenwoordig ook zijn eigen NFT-marktplaats heeft. Begin direct met handelen van NFT’s bij Binance NFT.

Actuele data

Bodemprijs (afg. 7 dgn)
$3.220,01
Duurste prijs ooit
$86.939,88
Aantal unieke tokens verkocht
7604
Handelsvolume (afg. 24 uur)
$106.824,77
Gem. volume (per dag)
$8.217,29
Aantal wallets gekocht
8611

Populaire Doge Pound NFT's

DOGGY #3038

DOGGY #3038

DOGGY #8922

DOGGY #8922

DOGGY #8922

DOGGY #8922

DOGGY #3037

Wat is The Doge Pound collectie?

Het team bestaat uit vier vrienden die zich een agressief doel hadden gesteld om dit project in drie maanden van de grond af op te bouwen. De Doge Pound NFT’s zijn een verzameling van 10.000 kunstwerken getekend door hun kunstenaar, in de volksmond bekend als Crypto Babe. Elk kunstwerk is uniek en ontworpen met verschillende permutaties en combinaties van kenmerken, zoals de achtergrond van de afbeelding, kleding, oorbel, ogen, brillen, mond, bont en hoed.

Ze willen de grenzen verleggen met wat ze in de toekomst produceren en hebben actief gewerkt aan het overtuigen van enkele van de beste NFT-beïnvloeders om lid te worden van de Doge-gemeenschap. Op het moment dat dit artikel werd geschreven, had Tony Spark, de op één na grootste houder van het beroemde Bored Ape Yacht Club NFT-project, ermee ingestemd om mee te doen. Ze zijn ook in gesprek met de Polychain Monsters, een ander populair NFT-project, voor mogelijke samenwerkingsmogelijkheden, te beginnen met een gratis NFT voor alle early adopters van het Doge Pound NFT-project.

Direct een The Doge Pound NFT kopen

Een The Doge Pound NFT kun je kopen op de Binance NFT marktplaats. Dit is een NFT platform waar je verschillende NFT’s kunt kopen en verkopen.

Schrijf je direct in bij Binance om te beginnen met het kopen van NFT’s.

Veelgestelde vragen over NFT's

NFT’s koop je op een NFT Marketplace. Doge Pound NFT’s koop je bij Binance NFT. Dit is een internationale NFT-marktplaats waar je duizenden NFT’s kunt kopen. De NFT Doge Pound koop je met het betaalmiddel Ethereum (ETH). De prijzen worden vaak ook weergeven in het aantal ETH’s.

Heb je een Doge Pound NFT gekocht en wil je hem (mogelijk met winst) weer verkopen? Dit gaat ook weer via de marketplace. Je kunt je NFT weer verkopen via het Binance NFT platform. Hier geldt weer hetzelfde, je zult uitbetaald worden in de crypto ETH.

Geld verdienen met NFT’s doe je simpelweg door een NFT te kopen, en vervolgens te verkopen voor een hogere prijs wanneer deze in waarde is gestegen. Uiteraard zit hier ook een risico aan en kan je NFT ook in waarde dalen.

NFT’s zijn non-fungibel, terwijl crypto’s fungibel zijn. Het verschil is dat iedere NFT uniek is en dus zijn eigen waarde heeft, in tegenstelling tot een bepaalde cryptocurrency die vervangen kan worden door eenzelfde cryptocurrency.

De eerste NFT-collectie werd al gelanceerd in 2017. Het laatste jaar is de populariteit ervan echter fors gestegen.

Voordelig beleggen? Maak kennis met BITVAVO, hét Nederlandse crypto platform met de laagste tarieven

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders