The Humanoids

The Humanoids kopen

The Humanoids is een verzameling van 10.000 unieke NFT’s die op de Ethereum-blockchain wonen. Elke Humanoid is volledig uniek.

The Humanoids

Koop Humanoid NFT’s

Binance is een wereldwijde crypto exchange die tegenwoordig ook zijn eigen NFT-marktplaats heeft. Begin direct met handelen van NFT’s bij Binance NFT.

Actuele data

Bodemprijs (afg. 7 dgn)
$3.518,97
Duurste prijs ooit
$76.507,10
Aantal unieke tokens verkocht
9023
Handelsvolume (afg. 24 uur)
$9.442,62
Gem. volume (per dag)
$393,44
Aantal wallets gekocht
9706

Populaire Humanoids

Humanoid #775

Humanoid #775

Humanoid #291

Humanoid #291

Humanoid #9848

Humanoid #9848

Humanoid #4488

Wat zijn Humanoids?

Elke NFT in de collectie bevat een 3D digitaal kunstwerk dat is gegenereerd op basis van ongeveer 150 eigenschappen. Net als bij andere top NFT-verzamelobjecten zoals de Bored Ape Yacht Club, Cool Cats of de Mutant Apes, komen ook Humanoids met verschillende zeldzaamheden.

“Alle Humanoids zijn dope, maar sommige zijn zeldzamer dan andere”, zegt de website van de collectie. Het NFT-project biedt ook de gebruikelijke voordelen voor de houders, zoals weggeefacties voor leden, loterijen en meer. Vorige week heeft de collectie willekeurig 10 Humanoids gedropt aan houders die hun Humanoids niet op OpenSea hebben vermeld. Dit is een slimme maatregel van de ontwikkelaars om de schaarste van de collectie te waarborgen.

Opmerkelijk is dat als onderdeel van hun V1-routekaart het NFT-project $20.000 heeft gedoneerd aan het St. Jude Children’s Research Hospital. Een gemeenschapsstemming koos het ziekenhuis, dat een van de leiders is in de behandeling en bestrijding van kinderkanker en andere levensbedreigende aandoeningen.

Direct een Humanoids NFT kopen

Een Humanoids NFT kun je kopen op de Binance NFT marktplaats. Dit is een NFT platform waar je verschillende NFT’s kunt kopen en verkopen.

Schrijf je direct in bij Binance om te beginnen met het kopen van NFT’s.

Veelgestelde vragen over NFT's

NFT’s koop je op een NFT Marketplace. Humanoid NFT’s koop je bij Binance NFT. Dit is een internationale NFT-marktplaats waar je duizenden NFT’s kunt kopen. De NFT Humanoid koop je met het betaalmiddel Ethereum (ETH). De prijzen worden vaak ook weergeven in het aantal ETH’s.

Heb je een Humanoid NFT gekocht en wil je hem (mogelijk met winst) weer verkopen? Dit gaat ook weer via de marketplace. Je kunt je NFT weer verkopen via het Binance NFT platform. Hier geldt weer hetzelfde, je zult uitbetaald worden in de crypto ETH.

Geld verdienen met NFT’s doe je simpelweg door een NFT te kopen, en vervolgens te verkopen voor een hogere prijs wanneer deze in waarde is gestegen. Uiteraard zit hier ook een risico aan en kan je NFT ook in waarde dalen.

NFT’s zijn non-fungibel, terwijl crypto’s fungibel zijn. Het verschil is dat iedere NFT uniek is en dus zijn eigen waarde heeft, in tegenstelling tot een bepaalde cryptocurrency die vervangen kan worden door eenzelfde cryptocurrency.

De eerste NFT-collectie werd al gelanceerd in 2017. Het laatste jaar is de populariteit ervan echter fors gestegen.

Voordelig beleggen? Maak kennis met FINST, hét Nederlandse crypto platform met de laagste tarieven

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders