Vermogen van Annemiek van Vleuten

Op deze pagina vertellen wij je alles over het salaris en vermogen van Annemiek van Vleuten en worden vragen zoals wie is Annemiek van Vleuten en waaraan heeft Annemiek van Vleuten dat vermogen verdiend, beantwoord.

Heb je dus altijd al willen weten wat het vermogen van Annemiek van Vleuten is? Lees dan gauw dit artikel! 

Vermogen

$ 1,5 miljoen

Geboren op

8 oktober 1982

Bekend van

Wereldtitels

Woonplaats

Nederland

Beroep

Wielrenster

Wie is Annemiek van Vleuten ?

Ze won in 2017 en 2018 al het wereldkampioenschap tijdrijden. Het gaat om de dynamische Annemiek van Vleuten. Ze nam in 2019 en 2022 de wereldtitel op de weg. Ze werd olympisch kampioen tijdrijden in Tokio. Zesmaal werd ze Nederlands kampioen; viermaal in de tijdrit.

Van Vleuten was leerling op de basisschool De Vordering in Vorden. Ze voetbalde bij SV Ratti en reed paard. In 2001 haalde ze haar VWO diploma aan het Isendoorn College in Warnsveld. Ze woonde destijds ook in Vorden. In 2007 studeerde ze aan de Wageningen Universiteit af als Master in epidemiologie.

Doorbraak

In april 2010 won Van Vleuten in een week de Novilon Eurocup, werd tweede in de wereldbekerwedstrijd Ronde van Drenthe en werd ze derde in de 8 van Dwingeloo. Later die maand won ze de tweede etappe in de Tsjechische rittenwedstrijd Gracia Orlova en eindigde ze als tweede in het eindklassement. In mei stond ze diverse keren op het podium in de Spaans-Baskische Emakumeen Bira: ze won de laatste etappe en werd tweede in het eindklassement. In juni werd ze vierde op het NK tijdrijden en in juli reed ze voor het eerst in de Giro Donne. In augustus stond ze in de Route de France bijna elke etappe op het podium, droeg ze acht dagen de leiderstrui en won het eindklassement, voor Judith Arndt en Olga Zabelinskaya. Op 2 oktober werd ze 25e op haar eerste WK op de weg.

Privé

Van Duin heeft vanaf 1974 een relatie gehad met Wim van der Pluijm. Met hem heeft zij jaren gewoond op Aruba. Na het overlijden van Wim keerde zij terug naar Nederland, waar zij tenslotte in het centrum woonde. Op 23 december 2006 trouwde van duin met Martin Elferink, die hij al vijftien jaar kende, na een relatie van vier jaar met hem. Op 13 januari 2020 overleed Elferink op 55-jarige leeftijd aan de gevolgen van botkanker. Van duin bleek in de zomer van 2020 zelf darmkanker te hebben. Hierna is hij in januari 2021 geopereerd. In februari 2022 maakte van duin zijn nieuwe relatie bekend met Fernando Reyes.

Wat is het vermogen van Annemiek van Vleuten ?

Wat het precieze vermogen van Annemiek van Vleuten is, is niet algemeen bekend. Maar naar verluid wordt Unknown’s vermogen geschat op om en nabij de $ 1,5 miljoen. Dat is natuurlijk een flink bedrag!

Dit vermogen van Annemiek van Vleuten blijft natuurlijk een schatting, omdat het salaris van Annemiek van Vleuten niet letterlijk ergens bekend is gemaakt. Het geeft echter wel een goede aanwijzing van hoeveel het ongeveer zal zijn.

Hoeveel verdient Annemiek van Vleuten per maand?

Hoeveel Annemiek van Vleuten precies per maand verdient, oftewel wat is het salaris van Annemiek van Vleuten is lastig in te schatten, omdat Annemiek van Vleuten zich daar in de media nooit echt over heeft uitgelaten of uitlaat.

Het is lastig om te bepalen wat het salaris van Annemiek van Vleuten nu exact is. Met name door de verschillende werkzaamheden die Annemiek van Vleuten uitvoert kan het salaris per maand flink verschillen. Gezien het geschatte vermogen van $ 1,5 miljoen van Annemiek van Vleuten gaan we er echter van uit dat Annemiek van Vleuten ’s maandelijkse inkomen zeker niet onverdienstelijk is.

Bekijk ook het vermogen van andere bekenden:

Vragen over het vermogen van Annemiek van Vleuten

Annemiek van Vleuten beoefent het beroep van Wielrenster en is bekend van Wereldtitels.

Het grootste deel van Annemiek van Vleuten ’s vermogen komt voort uit de werkzaamheden als Wielrenster. Hier heeft Annemiek van Vleuten een aardig vermogen mee bij elkaar verdiend. 

Voordelig beleggen? Maak kennis met BITVAVO, hét Nederlandse crypto platform met de laagste tarieven

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders