1. bekend
  2. Anniko van Santen

Vermogen van Anniko van Santen

Op deze pagina vertellen wij je alles over het salaris en vermogen van Anniko van Santen en worden vragen zoals wie is Anniko van Santen en waaraan heeft Anniko van Santen dat vermogen verdiend, beantwoord.

Heb je dus altijd al willen weten wat het vermogen van Anniko van Santen is? Lees dan gauw dit artikel! 

Vermogen

-

Geboren op

19 april 1971

Bekend van

Televisie

Woonplaats

Nederland

Beroep

Presentatrice

Wie is Anniko van Santen?

Van Santen werd geboren als dochter van een Hongaarse vader en een Nederlandse moeder. Na de echtscheiding van haar ouders nam ze de achternaam van haar moeder aan. Na het gymnasium studeerde ze een jaar psychologie. Haar eerste televisie-ervaring waren bij de lokale omroep van Roerdalen waar ze in haar vrije tijd werkte. Hier maakte zij onder andere een reportage over Bart Graaff en B.O.O.S. een opname hiervan belandde in 1989 bij RTL-Veronique, waar zij gevraagd werd als omroepster.

Toen de omroepsters van de buis verdwenen, werkte ze mee aan RLT-Maltinee en Villalux (met Daan Laroo) en dat kan ik ook! (magazine over stoppen met roken).van santen kreeg landelijke bekendheid bij RTL 4, waar ze vanaf 1992 de doordeweekse en de zondagochtend uitzendingen van telekids en het programma cartoon express presenteerde. Dit begon als studiowerk, maar nam haar later de hele wereld over om bijzondere dieren te bekijken in een samenwerking met het Wereld Natuur Fonds. Voor de oudere kinderen presenteerde van santen op zondagochtend na de cartoon expres teleteens. Dit programma heeft niet lang bestaan. RTL4 had inmiddels de rechten van Disney om gedurende drie jaar Disney-series en tekenfilms uit te zenden. Disney Festival en Disney Cartoon Express werden ook door Van Santen gepresenteerd. In 2000 stapte ze over naar de publieke omroep. Eerst werkte ze bij TROS. Daar presenteerde ze Het Wereld Natuur Nieuws, Anniko’s Wilde Wereldreizen en Ranger Report.

Sinds 2002 werkt Van Santen bij de AVRO. Voor deze omroep presenteerde zij verschillende programma’s over dieren en natuur, zoals Alle dieren tellen mee, AVRO Dierenpark, Anniko’s Wereldreizen en Natuuravontuur. In 2014 presenteerde ze samen met Fris Sissing het programma Opsporing Verzocht. In november 2009 won ze de televisiequiz De Slimste Mens.

Van Santen heeft een relatie met Remco Leen, de voormalige baas van SBS6. Zij is moeder van een dochter en een zoon. Burgemeester Pieter Broertjes van Hilversum overhandigde haar in 2020 de koninklijke onderscheiding van ridder in de Orde van Oranje- Nassau.

Wat is het vermogen van Anniko van Santen?

Wat het precieze vermogen van Anniko van Santen is, is niet algemeen bekend. Maar naar verluid wordt Unknown’s vermogen geschat op om en nabij de -. Dat is natuurlijk een flink bedrag!

Dit vermogen van Anniko van Santen blijft natuurlijk een schatting, omdat het salaris van Anniko van Santen niet letterlijk ergens bekend is gemaakt. Het geeft echter wel een goede aanwijzing van hoeveel het ongeveer zal zijn.

Hoeveel verdient Anniko van Santen per maand?

Hoeveel Anniko van Santen precies per maand verdient, oftewel wat is het salaris van Anniko van Santen is lastig in te schatten, omdat Anniko van Santen zich daar in de media nooit echt over heeft uitgelaten of uitlaat.

Het is lastig om te bepalen wat het salaris van Anniko van Santen nu exact is. Met name door de verschillende werkzaamheden die Anniko van Santen uitvoert kan het salaris per maand flink verschillen. Gezien het geschatte vermogen van - van Anniko van Santen gaan we er echter van uit dat Anniko van Santen’s maandelijkse inkomen zeker niet onverdienstelijk is.

Bekijk ook het vermogen van andere bekenden:

Vragen over het vermogen van Anniko van Santen

Anniko van Santen beoefent het beroep van Presentatrice en is bekend van Televisie.

Het grootste deel van Anniko van Santen’s vermogen komt voort uit de werkzaamheden als Presentatrice. Hier heeft Anniko van Santen een aardig vermogen mee bij elkaar verdiend.