1. bekend
  2. Michael van Gerwen

Vermogen van Michael van Gerwen

Op deze pagina vertellen wij je alles over het salaris en vermogen van Michael van Gerwen en worden vragen zoals wie is Michael van Gerwen en waaraan heeft Michael van Gerwen dat vermogen verdiend, beantwoord.

Heb je dus altijd al willen weten wat het vermogen van Michael van Gerwen is? Lees dan gauw dit artikel! 

Vermogen

€6.2 miljoen

Geboren op

25 april 1989

Bekend van

PDC World Darts Championship

Woonplaats

Nederland

Beroep

Darter

Wie is Michael van Gerwen ?

Michael van Gerwen is geboren op 25 april 1989 in Boxtel. Hij is een Nederlands professioneel darter. Hij won op 1 januari 2014 als jongste speler ooit het PDC World Darts Championship, nadat hij daar een jaar eerder al de finale van haalde. Het winnen van deze wedstrijd zorgde er ook voor dat hij voor de eerste keer de nummer een werd op de wereldranglijst. Hij is nu drievoudig wereldkampioen. Gekeken naar gewonnen Major toernooien of carrièrediensten is Van Gerwen na Phil Taylor de succesvolste speler in de geschiedenis. Van Gerwen won op 16 februari 2019 zijn 71e PDC Pro Tour- titel en verbrak zo het record van Taylor, die in zijn loopbaan 70 Pro Tour- titels wist te winnen. Van Gerwen is anno 2022 de enige actieve PDC- speler die alle huidige major toernooien een of meerdere keren wist te winnen.

Aantal puols

De prof darter begon op zijn dertiende met darten in een cafe met vrienden. In 2006 nam hij deel aan de Topic International Darts League, die in Nijmegen gehouden werd. In de eerste ronde werd hij tweede in een poule met Tony Eccles, Collin Lloyd en Martin Atkins. In de tweede wedstrijdronde tegen de ervaren Martin Adams, waarbij geen enkele leg met meer dan 15 pijlen werd uitgegooid. Ook gooide hij een 125- finish uit door dubbele bull, enkele bull en weer dubbele bull te gooien en was hij dicht bij een 9- darter.

In 2022 ging Van Gerwen als tweede vanuit de gebruikelijke speelrondes de play-offs van de Premier League in. Daardoor mocht hij op 13 juni in de halve finale opnemen tegen de als derde geplaatste James Wade, van wie hij met 10-4 won. In de daaropvolgende finale zag hij Joe Cullen in de beslissende leg een matchdart missen en Van Gerwen benutte deze kans om met 11-10 te winnen.

Wat is het vermogen van Michael van Gerwen ?

Wat het precieze vermogen van Michael van Gerwen is, is niet algemeen bekend. Maar naar verluid wordt Unknown’s vermogen geschat op om en nabij de €6.2 miljoen. Dat is natuurlijk een flink bedrag!

Dit vermogen van Michael van Gerwen blijft natuurlijk een schatting, omdat het salaris van Michael van Gerwen niet letterlijk ergens bekend is gemaakt. Het geeft echter wel een goede aanwijzing van hoeveel het ongeveer zal zijn.

Hoeveel verdient Michael van Gerwen per maand?

Hoeveel Michael van Gerwen precies per maand verdient, oftewel wat is het salaris van Michael van Gerwen is lastig in te schatten, omdat Michael van Gerwen zich daar in de media nooit echt over heeft uitgelaten of uitlaat.

Het is lastig om te bepalen wat het salaris van Michael van Gerwen nu exact is. Met name door de verschillende werkzaamheden die Michael van Gerwen uitvoert kan het salaris per maand flink verschillen. Gezien het geschatte vermogen van €6.2 miljoen van Michael van Gerwen gaan we er echter van uit dat Michael van Gerwen ’s maandelijkse inkomen zeker niet onverdienstelijk is.

Bekijk ook het vermogen van andere bekenden:

Vragen over het vermogen van Michael van Gerwen

Michael van Gerwen beoefent het beroep van Darter en is bekend van PDC World Darts Championship.

Het grootste deel van Michael van Gerwen ’s vermogen komt voort uit de werkzaamheden als Darter. Hier heeft Michael van Gerwen een aardig vermogen mee bij elkaar verdiend.