Vermogen van Naomy van Beem

Op deze pagina vertellen wij je alles over het salaris en vermogen van Naomy van Beem en worden vragen zoals wie is Naomy van Beem en waaraan heeft Naomy van Beem dat vermogen verdiend, beantwoord.

Heb je dus altijd al willen weten wat het vermogen van Naomy van Beem is? Lees dan gauw dit artikel! 

Vermogen

-

Geboren op

1 juni 1989

Bekend van

Personal trainer

Woonplaats

Nederland

Beroep

Blogger

Wie is Naomy van Beem ?

Naomy van Beem is een Nederlandse personal trainer en ondernemer. Ze is geboren in 1990. Van Beem heeft een eigen onderneming genaamd NVB Hustle Hard en daarnaast heeft ze ook haar eigen personal training- app. Ze werd vooral bekend als de waarschijnlijke nieuwe vriendin van Rico Verhoeven.

Naast haar eigen onderneming en personal training-app heeft van Beem ook een aardige volgschare opgebouwd op Instagram. Ze heeft op Instagram bijna 100.000 volgers, wat haar ook een influencer maakt. Ze post regelmatig foto’s over haar leven als sporter.

Van Beem is al een tijdje aan het daten met bokser en Bner Rico Verhoeven. De twee hebben elkaar leren kennen via het werk van Van Beem. Verhoeven is namelijk in het verleden een klant van Van Beem’s personal training geweest. Van Beem heeft een zoontje genaamd Isiah uit een vorige relatie. De twee wonen samen in Amsterdam.

Volgens diverse media lijkt het erop dat Naomy van Beem de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven is, al werd dat media 2021 nog ontkend door Rico; s manager. Ze zijn al meermaals samen gespot en zouden ook al samen op vakantie zijn geweest, schreef Cosmopolitan. VI- analist René van der Gijp sprak bewonderend over de schoonheid van Naomy en complimenteerde Rico met zijn verovering.

Wat is het vermogen van Naomy van Beem ?

Wat het precieze vermogen van Naomy van Beem is, is niet algemeen bekend. Maar naar verluid wordt Unknown’s vermogen geschat op om en nabij de -. Dat is natuurlijk een flink bedrag!

Dit vermogen van Naomy van Beem blijft natuurlijk een schatting, omdat het salaris van Naomy van Beem niet letterlijk ergens bekend is gemaakt. Het geeft echter wel een goede aanwijzing van hoeveel het ongeveer zal zijn.

Hoeveel verdient Naomy van Beem per maand?

Hoeveel Naomy van Beem precies per maand verdient, oftewel wat is het salaris van Naomy van Beem is lastig in te schatten, omdat Naomy van Beem zich daar in de media nooit echt over heeft uitgelaten of uitlaat.

Het is lastig om te bepalen wat het salaris van Naomy van Beem nu exact is. Met name door de verschillende werkzaamheden die Naomy van Beem uitvoert kan het salaris per maand flink verschillen. Gezien het geschatte vermogen van - van Naomy van Beem gaan we er echter van uit dat Naomy van Beem ’s maandelijkse inkomen zeker niet onverdienstelijk is.

Bekijk ook het vermogen van andere bekenden:

Vragen over het vermogen van Naomy van Beem

Naomy van Beem beoefent het beroep van Blogger en is bekend van Personal trainer.

Het grootste deel van Naomy van Beem ’s vermogen komt voort uit de werkzaamheden als Blogger. Hier heeft Naomy van Beem een aardig vermogen mee bij elkaar verdiend. 

Voordelig beleggen? Maak kennis met BITVAVO, hét Nederlandse crypto platform met de laagste tarieven

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders