1. bekend
  2. Raymond van Barneveld

Vermogen van Raymond van Barneveld

Op deze pagina vertellen wij je alles over het salaris en vermogen van Raymond van Barneveld en worden vragen zoals wie is Raymond van Barneveld en waaraan heeft Raymond van Barneveld dat vermogen verdiend, beantwoord.

Heb je dus altijd al willen weten wat het vermogen van Raymond van Barneveld is? Lees dan gauw dit artikel! 

Vermogen

€4.013.555

Geboren op

20 april 1967

Bekend van

Darter Kampioen

Woonplaats

Nederland

Beroep

Darter

Wie is Raymond van Barneveld?

Raymond van Barneveld is geboren op 20 april 1967 in Den Haag. Hij is een nederlands professioneel darter. Hij begon zijn carrière als WDF/BDO-speler en stapte in 2006 over naar de professor darts corporation PDC. Hij is vijfvoudig wereldkampioen: vier keer bij de British darts organisatie BDO en een keer bij PDC. Ook won hij drie keer de wereldtitel bij de world darts federation (WDF) Iin 1997, 1999 en 2003, een keer de Europese titel bij de WDF in 2004. Van Barneveld is een van in totaal vier spelers die zowel bij de BDO als PDC-wereldkampioen zijn geworden en de enige die de wereldtitel bij de BDO, PDC en de WDF won. Daarnaast won hij verscheidene televisietoernooien. In totaal zo een 26. Bij de BDO als de PDC stond hij eerste op de wereldranglijst en was hij de eerste speler die op het PDC World Darts Championship een 9 darter gooide. In koppelverband won Van Barneveld tweemaal de WDF Europe Cup (Eenmaal met Co Stompe en eenmaal met Vincent van der Voort, eenmaal de WDF World Cup en viermaal de PDC World Cup of Darts, allen onder de vlag van Nederland. Ook won Van der Barneveld eenmaal de PDC World Pairs met Roland Scholten. Gekeken naar gewonnen Major toernooien of carrièrediensten is Van Barneveld de succesvolste speler in de BDO- geschiedenis.

Nationale en internationale successen

Van Barneveld was voorheen postbode van beroep bij de PTT. In 1995 verloor hij de finale van het BDO World Darts Championship van Richie Burnett. In 1998 stond hij wederom tegenover Burnett in de finale, maar deze keer won hij wel. Van Barneveld sportieve successen hebben gezorgd voor een stijging van de populariteit van het darten in Nederland. Op 19 oktober 2007 verscheen een geautoriseerde biografie over hem. Van Barneveld speelde sinds 1984 darts en boekte vooral nationaal zijn eerste successen. Zijn eerste titel was de open Rotterdam, die hij dat jaar op amper 17- jarige leeftijd won. In juli 1987 bereikte Van Barneveld de halve finales van de Open België. In februari 1988 haalde Van Barneveld de halve finales van de Open Nederland, waarin hij verloor van de latere winnaar, de Amerikaan Steve Brown. Het is Van Barneveld steeds gelukt successen te boeken tijdens zijn carrière. Tot zeker het jaar 2000 heeft hij vele successen geboekt.

Wat is het vermogen van Raymond van Barneveld?

Wat het precieze vermogen van Raymond van Barneveld is, is niet algemeen bekend. Maar naar verluid wordt Unknown’s vermogen geschat op om en nabij de €4.013.555. Dat is natuurlijk een flink bedrag!

Dit vermogen van Raymond van Barneveld blijft natuurlijk een schatting, omdat het salaris van Raymond van Barneveld niet letterlijk ergens bekend is gemaakt. Het geeft echter wel een goede aanwijzing van hoeveel het ongeveer zal zijn.

Hoeveel verdient Raymond van Barneveld per maand?

Hoeveel Raymond van Barneveld precies per maand verdient, oftewel wat is het salaris van Raymond van Barneveld is lastig in te schatten, omdat Raymond van Barneveld zich daar in de media nooit echt over heeft uitgelaten of uitlaat.

Het is lastig om te bepalen wat het salaris van Raymond van Barneveld nu exact is. Met name door de verschillende werkzaamheden die Raymond van Barneveld uitvoert kan het salaris per maand flink verschillen. Gezien het geschatte vermogen van €4.013.555 van Raymond van Barneveld gaan we er echter van uit dat Raymond van Barneveld’s maandelijkse inkomen zeker niet onverdienstelijk is.

Bekijk ook het vermogen van andere bekenden:

Vragen over het vermogen van Raymond van Barneveld

Raymond van Barneveld beoefent het beroep van Darter en is bekend van Darter Kampioen.

Het grootste deel van Raymond van Barneveld’s vermogen komt voort uit de werkzaamheden als Darter. Hier heeft Raymond van Barneveld een aardig vermogen mee bij elkaar verdiend.