Vermogen van Wybren van Haga

Op deze pagina vertellen wij je alles over het salaris en vermogen van Wybren van Haga en worden vragen zoals wie is Wybren van Haga en waaraan heeft Wybren van Haga dat vermogen verdiend, beantwoord.

Heb je dus altijd al willen weten wat het vermogen van Wybren van Haga is? Lees dan gauw dit artikel! 

Vermogen

€ 30 miljoen

Geboren op

31 januari 1967

Bekend van

Politiek

Woonplaats

Nederland

Beroep

Politicus

Wie is Wybren van Haga ?

Wybren van Haga is geboren op 31 januari 1967 in Den Haag. Hij is Nederlander politicus en ondernemer. Vanaf 2017 is hij lid van de Tweede Kamer. Hij was aanvankelijk lid van de fractie van Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD), maar werd hier op 24 september 2019 uitgezet. Na een jaar als eenmansfractie sloot Van Haga zich aan bij de fractie van Forum voor Democratie (FVD). Bij de Tweede Kamerverkiezingen van maart 2021 werd hij gekozen namens de FVD, maar splitste zich toen met twee fractiegenoten. Zij gingen verder als Groep Haga.

Verder loopbaan

Na zijn studie ging Van Haga in militaire dienst als dienstplichtige bij het Korps Commandotroepen 9KCT) waar hij zijn groene baret behaalde. Hij zwaaide af als tweede luitenant. Van 1993 tot 2002 werkte hij als ingenieur voor Shell, achtereenvolgens in Gabon, Schotland en Oman. Vanaf 2002 is hij werkzaam als ondernemer in verschillende sectoren, zoals de zorg, ICT, zonnepanelen en vastgoed. Zijn vastgoedbedrijf Sjopperdepop BV bezat ruim honderd panden, vooral in Amsterdam en Haarlem.

Zijn ervaring als ondernemer in zowel binnen- als buitenland hebben Van Haga ertoe gebracht de stad naar de politiek te maken. In 1982 werd hij lid van de VVD, waar hij zich onder andere bezigheid met regeldruk bij ondernemers. Sinds 2010 was van Haga gemeenteraadslid in Haarlem. Zijn politieke stijl als gemeenteraadslid werd later omschreven.

Bij de Tweede Kamer verkiezingen in 2021 behaalde Van Haga voorkeurstemmen, tegenover zijn lijsttrekker Baudet. Hij stapte samen met Hans Smolders en Olaf Ephraim uit de fractie. Volgens Van Haga bleef het oorspronkelijke partijprogramma van FVD leidend voor hun nieuwe fractie Groep Van Haga. Uiteindelijk heeft hij op 2 juli 2021 bekend gemaakt dat hij een nieuwe partij heeft opgericht onder de naam: Belang van Nederland (BVNL).

Wat is het vermogen van Wybren van Haga ?

Wat het precieze vermogen van Wybren van Haga is, is niet algemeen bekend. Maar naar verluid wordt Unknown’s vermogen geschat op om en nabij de € 30 miljoen. Dat is natuurlijk een flink bedrag!

Dit vermogen van Wybren van Haga blijft natuurlijk een schatting, omdat het salaris van Wybren van Haga niet letterlijk ergens bekend is gemaakt. Het geeft echter wel een goede aanwijzing van hoeveel het ongeveer zal zijn.

Hoeveel verdient Wybren van Haga per maand?

Hoeveel Wybren van Haga precies per maand verdient, oftewel wat is het salaris van Wybren van Haga is lastig in te schatten, omdat Wybren van Haga zich daar in de media nooit echt over heeft uitgelaten of uitlaat.

Het is lastig om te bepalen wat het salaris van Wybren van Haga nu exact is. Met name door de verschillende werkzaamheden die Wybren van Haga uitvoert kan het salaris per maand flink verschillen. Gezien het geschatte vermogen van € 30 miljoen van Wybren van Haga gaan we er echter van uit dat Wybren van Haga ’s maandelijkse inkomen zeker niet onverdienstelijk is.

Bekijk ook het vermogen van andere bekenden:

Vragen over het vermogen van Wybren van Haga

Wybren van Haga beoefent het beroep van Politicus en is bekend van Politiek.

Het grootste deel van Wybren van Haga ’s vermogen komt voort uit de werkzaamheden als Politicus. Hier heeft Wybren van Haga een aardig vermogen mee bij elkaar verdiend. 

Voordelig beleggen? Maak kennis met BITVAVO, hét Nederlandse crypto platform met de laagste tarieven

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders