De Amerikaanse verkiezingen staan voor de deur. Op 8 november bepalen de Amerikanen of democraat Hillary Clinton of republikein Donald Trump de komende vier jaar de machtigste persoon ter wereld wordt.

Wat betekent dit voor de beurzen?

Wall Street vreest voor Trump wegens zijn protectionistische ideeën. Ieder debat wordt door beleggers op de voet gevolgd. Na het eerste debat, waar Clinton goed standhield, heerste er een positief sentiment op de beurzen. Ook de filmpjes waar Trump in een kwaad daglicht werd gesteld heeft zijn kansen op het presidentschap doen slinken.

De verkiezingen komen dus steeds dichterbij en de peilingen zullen een steeds grotere invloed op de financiële markten hebben.

Om u goed voor te bereiden op de verkiezingen, kunt u in oktober en november profiteren van de Amerikaanse weken bij LYNX.

Want wat de uitkomst ook mag zijn, de verkiezingen gaan wereldwijd voor vuurwerk zorgen.

us-lynx

Amerikaanse weken bij LYNX: u profiteert van de volgende voorsprong:

  1. Nieuwe klanten ontvangen $250 transactietegoed
  2. U handelt met verlaagde tarieven op de Amerikaanse beurs
  3. Bij 10 of meer transacties maakt u kans op een reis naar New York en op vele andere prijzen

1. Ontvang $250 transactietegoed

Bij het openen van een rekening ontvangt u $ 250 transactietegoed om te handelen op de Amerikaanse beurs.

250-transactietegoed

2. Verlaagde tarieven

U handelt tijdens de actieperiode tegen verlaagde tarieven in Amerikaanse producten. Deze verlaagde tarieven gelden voor zowel nieuwe als bestaande klanten.

verlaagde-tarieven

*Dit geldt voor de eerste 2.000 aandelen met een minimum van $5,00 per order. Daarna betaalt u het lagere tarief van $0,005 per aandeel.

Tot slot maken wij uw voorbereiding op deze Amerikaanse weken compleet middels een Masterclass. Tijdens deze Masterclass gaan wij verder in op de mogelijke reacties van beleggers op de Amerikaanse verkiezingen en vertellen wij hoe u hier als belegger het best op in kunt spelen.

3. Maak kans op een reis naar New York

De komende twee maanden maakt u onder andere kans op een reis naar New York.

Verricht u tien of meer transacties tussen 1 oktober en 30 november 2016, dan ontvangt u een lotnummer per e-mail en maakt u kans op ruim 250 prijzen ter waarde van €25.000.
Alle transacties tellen mee, dus niet alleen de transacties in Amerikaanse producten.

prijzen-lynx

In Amerika beleggen bij LYNX

Toegang tot 50 verschillende beurzen

LYNX beschikt over het breedste assortiment wat betreft Amerikaanse financiële producten. Via het LYNX Handelsplatform heeft u op de Amerikaanse markt toegang tot 50 verschillende beurzen. Zo bent u niet afhankelijk van één beurs en handelt u altijd tegen de beste prijs.

Voorbeeld: beleggen op alle beschikbare beurzen via LYNX

Als voorbeeld neem ik het aandeel Apple. In onderstaande screenshot is te zien dat dit aandeel op maar liefst 16 verschillende beurzen is te verhandelen. U heeft dus de mogelijkheid om een aandeel op een specifieke beurs te handelen.

beurzen-vergelijker-lynx

Met de bovenste in dikgedrukte keuze SMART doorzoekt het systeem automatisch alle beurzen om voor u de beste prijs te vinden.

Door de unieke SMART routing mogelijkheid worden uw orders naar alle beschikbare aandelenbeurzen gestuurd. Hierdoor kunt u niet alleen op de beurs van de hoofdnotering van het aandeel handelen, maar ook op andere beurzen wanneer daar voor u een betere prijs beschikbaar is.

De koop en verkoop via smart routing geschiedt dus altijd tegen de voor u best beschikbare prijs.

Breedste assortiment Amerikaanse producten bij LYNX

Uiteraard is het mogelijk om naast Amerikaanse aandelen ook in andere Amerikaanse producten als opties, futures en ETF’s te handelen. Zo bieden Amerikaanse opties verschillende voordelen ten opzichte van Europese opties.

Het aanbod in Amerika is enorm en vele malen groter dan in Europa. Denk bijvoorbeeld aan de indexopties op de S&P 500 en de Nasdaq. Of aandelenopties Apple en Tesla Motors. De overeenkomst tussen al deze opties is de liquiditeit. Door de enorme interesse in dergelijke opties kunt u handelen tegen lage spreads. Dit vergroot uw kans op succes aangezien de indirecte kosten op deze manier laag zijn.

opties-beleggen-amerika-lynx

Voorbeurs en nabeurs handelen, het is mogelijk

Een ander voordeel van Amerikaanse aandelen is de ruime mogelijkheid om voor- en nabeurs te handelen. Deze handel buiten reguliere handelstijden is vele malen groter dan hier in Europa.

Via het LYNX Handelsplatform kunt u al voordat de beurs officieel geopend is, inspelen op (verkiezings)nieuws. Dit geeft u als particuliere belegger een enorme voorsprong op menig andere belegger.

Ik wens u veel succes op de beurs tijdens de Amerikaanse weken bij LYNX!