Video: Thierry Baudet over Donald Trump

Thierry Baudet van het Forum voor Democratie was afgelopen zondag te gast in Buitenhof en sprak daar over het buitenlandse beleid van Donald Trump. Als de volgende president van de Verenigde Staten werkelijk gaat doen wat hij gezegd heeft, dan zou dat volgens hem een goede zaak zijn voor de wereldvrede.

Volgens Baudet is een nieuwe wereldwijde politiek van multipolariteit en samenwerking een grote stap voorwaarts van het huidige neoconservatieve Amerikaanse beleid van het omverwerpen van soevereine staten (regime change).

“Wij hebben geen enkel belang bij een ruzie tussen de VS en Rusland, die over onze rug wordt uitgevochten. Volgens NVO-NCW heeft het Nederlandse bedrijfsleven door de huidige handelssancties tegen Rusland een afname van 25% van de export van veevoer, groente en fruit moeten verwerken.

De agrarische sector wordt nu dus de dupe. We zijne en handelsland dat met iedereen goede relaties wil en geen profijt heeft van de spierballentaal van haviken als Obama en Clinton.

Daarnaast is stabiliteit in het Midden-Oosten van direct belang. Wij krijgen namelijk de migratie en de terreuraanslagen die het gevolg zijn van  – door Amerika veroorzaakte – instabiliteit in die landen. Als Donald Trump daar eindelijk mee zou breken, dan zou de wereld er beter aan toe zijn.”Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo