GrondVrij: Met zekerheid van grond een rendement rond de 6%

Grondkavels met een onherroepelijk bestemmingsplan voor wonen hebben waarde. GrondVrij onderkent dat en laat die waarde werken. Ontwikkelaars met een projectplan dat past op het bestemmingsplan, kunnen met GrondVrij ontwikkelen 30%-40% van te realiseren VON waarde vrij maken.

Met doorlooptijden van gemiddeld 6-18 maanden krijgen ontwikkelaars zo de financiële ruimte om grondposities aan te kopen, projecten uit te ontwikkelen en verkoopklaar te maken en woningen te verkopen. De ontwikkelaar betaalt GrondVrij een grondgebruiksvergoeding totdat er verkocht is en er geleverd moet worden. GrondVrij levert dan de grond weer terug tegen de terugkoopwaarde die bij aankoop is afgesproken.

Beleggen in grond via GrondVrij

Zo staan aan de ene kant ontwikkelaars die een deel van projectwaarde willen vrijmaken, terwijl er aan de andere kant spaarders en beleggers zijn die op zoek zijn naar rendement op hun vermogen. GrondVrij brengt hen samen door aankoop van grond en laat zo woningwaarde naar twee kanten werken. Daarbij dient de grondpositie wel te voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Er is een ontwikkelaar met een marktconform projectplan
  • Het onherroepelijk bestemmingsplan past bij het project
  • Met ontwikkelaar is terugkoopwaarde overeengekomen

Heeft u spaargeld of vermogen en zoekt u een solide rendement en relatief korte looptijd, dan heeft u de mogelijkheid om te participeren in projecten van GrondVrij. Uw rendement bestaat uit drie componenten:

Samen 6% per jaar bij een doorlooptijd van 12 maanden. Een relatief korte termijn positie. U kunt bij elke teruglevering uw inleg terugkrijgen of herinvesteren. U beslist. Zo houdt u controle over uw portefeuille.

Project Friesland

Op dit moment haalt GrondVrij geld op voor een prachtig project in Friesland. Op een toplocatie, met directe toegang over water naar het grootste meer van Friesland, wordt een groot aantal woonwerkboerderijen, schiphuizen en ligplaatsen gerealiseerd. Voor dit project heeft GrondVrij al meer dan €400.000 opgehaald bij beleggers maar er is nog €2,1 miljoen aan ruimte beschikbaar. Deelname is mogelijk vanaf €100.000.

Heeft u vermogen en bent u geïnteresseerd in een stabiel rendement van rond de 6%, neem dan contact op met GrondVrij. Dat kan door te mailen naar [email protected] of door telefonisch contact op te nemen met Kees van den Bovenkamp via +31(0)6 53982427.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een cryptobeginner? Dan is het Nederlandse cryptoplatform Coinmerce de ideale plek om te starten

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders