NEM

XEM Koers

$0,12

Market cap

$1.084.619.321

Volume 24 uur

$-132.046.447

Circulerend aanbod

8.999.999.999

De hoogste NEM koers ooit gemeten staat op $1,87. De grote vraag is natuurlijk, gaat deze prijs daar ooit nog overheen?  Wat zijn de verwachtingen voor de NEM  prijs?  Vandaag duiken wij met jou verder in de ontwikkelingen van NEM. Wil je direct deze coin kopen? Dat kan bij Binance & Bitvavo.

Wat is NEM?

NEM staat voor New Economy Movement en is bekend doordat het platform stabiel en betrouwbaar is. De NEM is het eerste Smart Asset blockchain platform. Het is opgericht door Jeff Mcdonald op 17 maart 2015 en is erg geschikt voor:

  • Het maken van 3000 transacties per seconde
  • Harvesting
  • Gratis en gebruiksvriendelijke selectie aan XEM wallets
  • Neemt weinig opslagruimte in beslag
  • Dubbele controle en bevestiging van transacties

NEM is dus gefocust op corporaties en geeft deze corporaties de mogelijkheid om hun assets op een slimme manier te managen. Het team van NEM is onbekend, maar het team van de NEM Foundation is wel bekend. Lon Wong is de president van de NEM Foundation. In de afgelopen jaren heeft NEM tal van partnerships binnengehaald waaronder Tech Bureau Corp, Dragonfly Fintech en Blockchain Global.

Voordat we onze persoonlijke verwachtingen met je zullen delen, is het belangrijk dat je de basis van deze currency begrijpt. NEM is actief sinds 2015-03-31. In deze relatief korte tijd, zijn er al enorm veel ontwikkelingen gebeurd.  De prijs wordt bepaald door vraag en aanbod.  Echter is er een maximale aanbod beschikbaar.

Voor deze coin is dat en is er momenteel slechts een circulerend aanbod van 8.999.999.999.  Als we kijken naar de totale markt van cryptocurrency dan staat deze op 73 in de totale markt.  De all time high staat op $1,87, sinds deze enorme mijlpaal is er een daling van 93,55% gerealiseerd.

Actuele NEM (XEM) crypto koers

De koers NEM heeft de afgelopen 24 uur een flinke verandering ondergaan. In onderstaande grafiek kun jij de NEM  koers Bitavo aflezen.

  • Actuele prijs op dit moment: $0,12
  • Laagste prijs afgelopen 24 uur: $0,12
  • Hoogste prijs afgelopen 24 uur: $0,14
  • Procentueel verschil in 24 uur: daling van 10,89%

De prijzen van onze website worden opgehaald uit verschillende databronnen. Prijzen kunnen altijd per Exchange verschillen. Dit komt mede door het vraag en aanbod, maar ook door de valuta waar in gehandeld wordt. Om deze reden raden wij aan om zowel een account bij Binance te hebben als bij Bitvavo, maar ook okex & Kucoin bieden goede prijzen aan. Op deze manier kun jij procentueel net iets goedkoper uit zijn.

NEM Verwachting 2021

XEM verwachting op korte termijn is erg lastig te voorspellen. Er kan geconcludeerd worden dat de koers van deze currency gelinkt is aan het nieuws en aan de ontwikkelingen. Hoe vaak is het wel niet voor gekomen dat Elon Musk een Tweet heeft geplaatst en de hele cryptocurrency markt een beweging vertoonde.  Dit is een ontwikkeling die eigenlijk niet te voorspellen valt. Wel zijn er gelukkig andere manieren hoe je zelf voorspellingen en verwachtingen kunt schetsen over de NEM  prijs.

Wie op korte termijn winst wilt pakken, wordt ook wel een day trader genoemd. Deze houden currency voor een bepaalde periode vast tot dat de zogenaamde koersdoelen worden behaald. Het aflezen van technische analyses hiervoor van belang. Recent kwamen wij een interessante Telegram groep tegen waarin veel technische analyses worden gedeeld.  Denk echter zelf altijd na voordat je een trade doet, je kunt namelijk ook geld verliezen.

NEM verwachting lange termijn tot 2025

Over de lange termijn uitspraken doen is erg riskant. Wie had 5 jaar geleden kunnen voorspellen wat de koers van vandaag zou doen? Behaalde resultaten uit het verleden, zeggen niet echt wat over de toekomst. Toch willen we kijken naar wat cijfers die in het verleden behaald zijn.

NEM Nieuws vandaag

Dagelijks houden wij het laatste nieuws over NEM  in de gaten. Dit resultaten van dit onderzoek delen wij exclusief in onze Telegram kanaal of in onze dagelijks nieuwsbrief die in samenwerking met een aantal andere crypto platformen wordt samengesteld.

Als je zelf onderzoek wilt doen over XEM kijk dan eens naar de Reddit van deze coin. Deze is te vinden op: https://www.reddit.com/r/nem . Een andere unieke tip die we je willen mee geven is door de Github in de gaten te houden.  De github heeft momenteel 34 volgers. De officiële website is te vinden op: https://nem.io/.  Het nieuws over cryptocurrency geeft altijd antwoord op de vraag waarom een coin stijgt of waarom een coin daalt. De toekomst kan nooit voorspelt worden, maar sommige mensen kunnen wel aanvullen wat het wordt.

Ben je volledig nieuw met crypto?  Lees je dan extra goed in via onze kanalen en meld je aan bij Binance & Bitvavo om te profiteren van lage trading fees.