Vermogen van Andre van Duin

Op deze pagina vertellen wij je alles over het salaris en vermogen van Andre van Duin en worden vragen zoals wie is Andre van Duin en waaraan heeft Andre van Duin dat vermogen verdiend, beantwoord.

Heb je dus altijd al willen weten wat het vermogen van Andre van Duin is? Lees dan gauw dit artikel! 

Vermogen

€ 2,3 miljoen

Geboren op

20 februari 1947

Bekend van

Programma's

Woonplaats

Nederland

Beroep

Komiek

Wie is Andre van Duin?

Andre van Duin, artiestennaam van Adrianus Marinus, is geboren in Rotterdam op 20 februari 1947 is een Nederlandse komiek, revueartiest, zanger, acteur, regisseur, presentator, tekstschrijver en programmamaker. Het algemeen dagblad noemde hem in 2017 ruim een halve eeuw Nederlands grootste volkskomiek. Andre van Duin werd in 1947 geboren in de watergeusstraat in Rotterdam-west als Adrianus Marinus kloot. Zijn vader werkte als magazijnbediende bij de Rotterdamse droogdok maatschappij.

De tienerjaren van Andre

Van Duin zag daar als kleine jongen op personeelsfeesten optredens van onder anderen Johnny Kraaykamp en Rita Corita. Hierop bekwaamde hij zich in het imiteren van bekende Nederlanders. Op de lagere school viel van Duin niet alleen op vanwege zijn rode haar, maar ook door deze imitaties en zijn gevoel voor humor. Hij werd al snel de ster van elk klassenfeest. Na de lagere school ging Van Duin naar de ambachtsschool voor een opleiding als machinebankwerker. Zijn grote interesse bleef echter parodiëren van artiesten, al waren zijn leerkrachten vaak niet blij met de momenten die Van Duin koos voor zijn imitaties.

Artiestenjubileum

In 2004 vierde Van Duin zijn 40-jarig artiestenjubileum. Naar aanleiding hiervan ging hij na lange tijd weer het land in met een nieuwe theatershow. Deze werd zo succesvol dat hij een tweede show maakte. Hij deed het daarom samen met Ron Brandsteder en Annemarie Jung. Met een jarenlange carrière als grappenmaker op zak heeft hij zich op latere leeftijd opnieuw uitgevonden als acteur. In 2015 maakte Van Duin in de rol van Willie zijn debuut als acteur in een toneelstuk. Het was voor het eerst dat hij een serieuze toneelrol op zich niet kon verstoppen achter een typetje. Op een gegeven moment ging het succesvol, waardoor Van Duin regelmatig te zien was op de Nederlandse Televisie.

Wat is het vermogen van Andre van Duin?

Wat het precieze vermogen van Andre van Duin is, is niet algemeen bekend. Maar naar verluid wordt Unknown’s vermogen geschat op om en nabij de € 2,3 miljoen . Dat is natuurlijk een flink bedrag!

Dit vermogen van Andre van Duin blijft natuurlijk een schatting, omdat het salaris van Andre van Duin niet letterlijk ergens bekend is gemaakt. Het geeft echter wel een goede aanwijzing van hoeveel het ongeveer zal zijn.

Hoeveel verdient Andre van Duin per maand?

Hoeveel Andre van Duin precies per maand verdient, oftewel wat is het salaris van Andre van Duin is lastig in te schatten, omdat Andre van Duin zich daar in de media nooit echt over heeft uitgelaten of uitlaat.

Het is lastig om te bepalen wat het salaris van Andre van Duin nu exact is. Met name door de verschillende werkzaamheden die Andre van Duin uitvoert kan het salaris per maand flink verschillen. Gezien het geschatte vermogen van € 2,3 miljoen van Andre van Duin gaan we er echter van uit dat Andre van Duin’s maandelijkse inkomen zeker niet onverdienstelijk is.

Bekijk ook het vermogen van andere bekenden:

Vragen over het vermogen van Andre van Duin

Andre van Duin beoefent het beroep van Komiek en is bekend van Programma's.

Het grootste deel van Andre van Duin’s vermogen komt voort uit de werkzaamheden als Komiek. Hier heeft Andre van Duin een aardig vermogen mee bij elkaar verdiend. 

Voordelig beleggen? Maak kennis met BITVAVO, hét Nederlandse crypto platform met de laagste tarieven

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders