1. bekend
  2. Gregory van der Wiel

Vermogen van Gregory van der Wiel

Op deze pagina vertellen wij je alles over het salaris en vermogen van Gregory van der Wiel en worden vragen zoals wie is Gregory van der Wiel en waaraan heeft Gregory van der Wiel dat vermogen verdiend, beantwoord.

Heb je dus altijd al willen weten wat het vermogen van Gregory van der Wiel is? Lees dan gauw dit artikel! 

Vermogen

$ 20 miljoen

Geboren op

3 februari 1988

Bekend van

Voetbal

Woonplaats

Nederland

Beroep

Profvboetballer

Wie is Gregory van der Wiel ?

Gregory Kurtley van der wiel is de Nederlandse profvoetballer die bij voorkeur als rechtsback speelde. De prof is geboren op 3 februari 1988, in Amsterdam. Hij kwam in zijn carrière uit voor Ajax, Paris Saint- Germain, Fenerbahce SK, Cagliari Calcio, Toronto FC en was van 2009 tot 205 international van het Nederlands voetbalelftal. Hij speelde hiervoor 46 interlands waaronder de WK-finale tegen Spanje.

Van der Wiel is zoon van een Curaçaose vader en een Nederlandse moeder. Hij begon met voetballen bij DCG. Daar werd hij op zevenjarige leeftijd gescout door Ajax. Van der Wiel doorliep een deel van de jeugdopleiding bij Ajax. In juni 2002 vertrok hij naar Haarlem, waarmee de Amsterdamse club een samenwerkingsverband had. De Amsterdammers stuurden hem wegens een slechte mentaliteit weg. Van der Wiel revancheerde zich en keerde in 2005 terug op het oude nest en sloot zich aan bij de Ajax A1.

Bij Ajax stroomde hij door naar Jong Ajax. Hier werd hij aanvoerder en al snel werd hij bij het eerste elftal gehaald. Op 11 maart 2007 in een wedstrijd tegen FC Twente maakte hij daar zijn debuut. Hij verving de geblesseerde aanvoerder Jaam Stam. Dit was al bijna aan het einde van dat lopende seizoen, Van der Wiel kwam in dat seizoen tot vier wedstrijden, waarin hij geen doelpunt maakte.

Gedurende het seizoen maakte van der Wiel zo nu en dan minuten door in te vallen. Hij speelde zes wedstrijden en wist wederom geen doelpunt te maken. Wel werd zijn talent steeds meer erkend. Het daaropvolgende seizoen werd Van der Wiel een basisspeler. Pas in 2009 maakte hij zijn eerste doelpunt, tegen FC Utrecht. Met zijn wedstrijden in de hoofdmacht liet hij een dusdanige indruk achter dat Ajax zijn contract tot medio 2013 verlengde. In dat seizoen scoorde Van der Wiel twee keer in 32 wedstrijden. Dit heeft hem naar een hogere hoogte getild in zijn carrière.

Wat is het vermogen van Gregory van der Wiel ?

Wat het precieze vermogen van Gregory van der Wiel is, is niet algemeen bekend. Maar naar verluid wordt Unknown’s vermogen geschat op om en nabij de $ 20 miljoen. Dat is natuurlijk een flink bedrag!

Dit vermogen van Gregory van der Wiel blijft natuurlijk een schatting, omdat het salaris van Gregory van der Wiel niet letterlijk ergens bekend is gemaakt. Het geeft echter wel een goede aanwijzing van hoeveel het ongeveer zal zijn.

Hoeveel verdient Gregory van der Wiel per maand?

Hoeveel Gregory van der Wiel precies per maand verdient, oftewel wat is het salaris van Gregory van der Wiel is lastig in te schatten, omdat Gregory van der Wiel zich daar in de media nooit echt over heeft uitgelaten of uitlaat.

Het is lastig om te bepalen wat het salaris van Gregory van der Wiel nu exact is. Met name door de verschillende werkzaamheden die Gregory van der Wiel uitvoert kan het salaris per maand flink verschillen. Gezien het geschatte vermogen van $ 20 miljoen van Gregory van der Wiel gaan we er echter van uit dat Gregory van der Wiel ’s maandelijkse inkomen zeker niet onverdienstelijk is.

Bekijk ook het vermogen van andere bekenden:

Vragen over het vermogen van Gregory van der Wiel

Gregory van der Wiel beoefent het beroep van Profvboetballer en is bekend van Voetbal.

Het grootste deel van Gregory van der Wiel ’s vermogen komt voort uit de werkzaamheden als Profvboetballer. Hier heeft Gregory van der Wiel een aardig vermogen mee bij elkaar verdiend.