Vermogen van Janny van der Heijden

Op deze pagina vertellen wij je alles over het salaris en vermogen van Janny van der Heijden en worden vragen zoals wie is Janny van der Heijden en waaraan heeft Janny van der Heijden dat vermogen verdiend, beantwoord.

Heb je dus altijd al willen weten wat het vermogen van Janny van der Heijden is? Lees dan gauw dit artikel! 

Vermogen

-

Geboren op

3 september 1954

Bekend van

Programma's

Woonplaats

Nederland

Beroep

Cullinair publiciste

Wie is Janny van der Heijden?

Janny van der Heijden is de Nederlandse culinair publiciste en presentatrice. Voor haar televisiecarrière schreef ze decennialang dagelijks voor diverse dagbladen en tijdschriften. Ze was hoofdredactrice van het kookblad Tip Culinair. Daarnaast schreef ze tientallen kookboeken. De presentatrice is geboren op 3 september 1954 in Haarlem.

Janny van der Heijden studeerde Nederlandse taal en letterkunde. Als redacteur bij een uitgeverij begon ze ooit met het vertalen en bewerken van een kookboek. Anno 2021 heeft ze zelf tientallen titels op haar naam staan, waaronder series voor Albert Heijn en IKEA. Daarnaast schreef ze tot januari 2018 een dagelijkse rubriek voor regionale dagbladen en later AD.

Betrokkenheid en productie

Van der Heijden had midden jaren 1980 een wekelijkse rubriek over eten in radioprogramma’s met Ted de Braak en Dick Passchier. Ze was internationaal hoofdredacteur van Recipeweb.com en hoofdredacteur van TIP culinair. Wat haar televisiewerk betreft, begon Van der Heijden als eindredacteur van Koken met Sterren, een programma dat in 1993 van start ging. Daarna was ze betrokken bij de productie van onder meer Wie is de Chef?, dat in 2008 begon. Vervolgens bij Mijn tent is Top, Masterchef, Junior Masterchef, Life en Cooking, Koffietijd en de serie kwestie van Smaak. Dit laatste programma, met veel informatie over de kwaliteit en herkomst van voedsel, bedacht ze zelf.

Carriere en programma’s

Hierna heeft Van der Heijden nog een rol in het programma Syndroom gehad. Ook in de programma’s Sinterklaasjournaal en The Passion. Hierin fungeerde ze respectievelijk als jurylid, als koekenbakker en als bakkersvrouw. In 2017 deed Van der Heijden mee aan de Tafel Taal, samen met Loretta Schrijver en in het najaar aan Maestro. Vanaf 2019 reist ze iedere zomer in het programma Denkend aan Holland om Omroep Max samen met Andre van Duin per boot Nederland. Zo heeft zijn in verschillende programma’s haar carrière voortgezet en er succes aangekoppeld.

Wat is het vermogen van Janny van der Heijden?

Wat het precieze vermogen van Janny van der Heijden is, is niet algemeen bekend. Maar naar verluid wordt Unknown’s vermogen geschat op om en nabij de -. Dat is natuurlijk een flink bedrag!

Dit vermogen van Janny van der Heijden blijft natuurlijk een schatting, omdat het salaris van Janny van der Heijden niet letterlijk ergens bekend is gemaakt. Het geeft echter wel een goede aanwijzing van hoeveel het ongeveer zal zijn.

Hoeveel verdient Janny van der Heijden per maand?

Hoeveel Janny van der Heijden precies per maand verdient, oftewel wat is het salaris van Janny van der Heijden is lastig in te schatten, omdat Janny van der Heijden zich daar in de media nooit echt over heeft uitgelaten of uitlaat.

Het is lastig om te bepalen wat het salaris van Janny van der Heijden nu exact is. Met name door de verschillende werkzaamheden die Janny van der Heijden uitvoert kan het salaris per maand flink verschillen. Gezien het geschatte vermogen van - van Janny van der Heijden gaan we er echter van uit dat Janny van der Heijden’s maandelijkse inkomen zeker niet onverdienstelijk is.

Bekijk ook het vermogen van andere bekenden:

Vragen over het vermogen van Janny van der Heijden

Janny van der Heijden beoefent het beroep van Cullinair publiciste en is bekend van Programma's.

Het grootste deel van Janny van der Heijden’s vermogen komt voort uit de werkzaamheden als Cullinair publiciste. Hier heeft Janny van der Heijden een aardig vermogen mee bij elkaar verdiend. 

Voordelig beleggen? Maak kennis met BITVAVO, hét Nederlandse crypto platform met de laagste tarieven

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders