Vermogen van Raven van Dorst

Op deze pagina vertellen wij je alles over het salaris en vermogen van Raven van Dorst en worden vragen zoals wie is Raven van Dorst en waaraan heeft Raven van Dorst dat vermogen verdiend, beantwoord.

Heb je dus altijd al willen weten wat het vermogen van Raven van Dorst is? Lees dan gauw dit artikel! 

Vermogen

-

Geboren op

11 september 1984

Bekend van

Muziekant

Woonplaats

Nederland

Beroep

Zanger

Wie is Raven van Dorst?

Raven van Dorst is een Nederlandse rockartiest, acteur en presentator. In de band Dool is hij leadzanger en gitarist en was ook eerder bekend onder de artiestennaam Elle Bandita. Van Dorst speelde aanvankelijk in de meidenband Bad Candy. Na in 2004 de band te hebben verlaten begon Van Dorst een solocarrière, met daarnaast optredens als onderdeel van de pop- punkband The Riplets. In 2008 speelde Van Dorst tijdelijk gitaar bij Voicst, vanwege een gebroken arm van de zanger. Als gitarist van garagepunkband Anne Frank Zappa bracht Dorst in 2010 de Vinyl- ep AFZ uit.

Solotour

Van Dorst bracht in december 2005 de eerste soloplaat uit, Love Juice, onder de naam Elle Bandita. Hierna volgden nog de albums Queen of Fools en Elle Bandita. Vanaf het verschijnen van Queen of Fools werd Van Dorst op het podium vergezeld door een liveband, bestaande uit Vincent Nikas, Menno, Micha en Jesse den Dulk. In dat jaar trad de band op het Metropolis Festival: The Great Escape. In januari 2019 verklaarde Van Dorst het alter ego voorgoed achter zich te hebben gelaten.

Achtergrond

Van Dorst is geboren met echt hermafroditisme, en noemt zichzelf hermafrodiet. Op doktersadvies lieten de ouders van Van Dorst vlak na de geboorte de uiterlijke mannelijke geslachtskenmerken operatief verwijderen. Van Dorst valt op vrouwen en op mannen. Van november 2012 tot juli 2014 had Van Dorst een relatie met Christina Curry, waarbij zij samenwoonden. Op 5 mei 2021 maakte Van Dorst op Instagram bekend voortaan als Raven en niet meer als Ryanne door het leven te gaan en genderneutrale voornaamwoorden zoals die en hen te prefereren boven verwijzingen in de vrouwelijke vorm.

Wat is het vermogen van Raven van Dorst?

Wat het precieze vermogen van Raven van Dorst is, is niet algemeen bekend. Maar naar verluid wordt Unknown’s vermogen geschat op om en nabij de -. Dat is natuurlijk een flink bedrag!

Dit vermogen van Raven van Dorst blijft natuurlijk een schatting, omdat het salaris van Raven van Dorst niet letterlijk ergens bekend is gemaakt. Het geeft echter wel een goede aanwijzing van hoeveel het ongeveer zal zijn.

Hoeveel verdient Raven van Dorst per maand?

Hoeveel Raven van Dorst precies per maand verdient, oftewel wat is het salaris van Raven van Dorst is lastig in te schatten, omdat Raven van Dorst zich daar in de media nooit echt over heeft uitgelaten of uitlaat.

Het is lastig om te bepalen wat het salaris van Raven van Dorst nu exact is. Met name door de verschillende werkzaamheden die Raven van Dorst uitvoert kan het salaris per maand flink verschillen. Gezien het geschatte vermogen van - van Raven van Dorst gaan we er echter van uit dat Raven van Dorst’s maandelijkse inkomen zeker niet onverdienstelijk is.

Bekijk ook het vermogen van andere bekenden:

Vragen over het vermogen van Raven van Dorst

Raven van Dorst beoefent het beroep van Zanger en is bekend van Muziekant.

Het grootste deel van Raven van Dorst’s vermogen komt voort uit de werkzaamheden als Zanger . Hier heeft Raven van Dorst een aardig vermogen mee bij elkaar verdiend. 

Voordelig beleggen? Maak kennis met FINST, hét Nederlandse crypto platform met de laagste tarieven

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders