Nieuw NFT's

Nieuwe NFTs

Je bent vast bekend met verschillende manieren om geld te verdienen op het internet. Maar de grootste winstmaker is voor veel mensen op dit moment de handel in NFTs. In dit artikel gaan we een aantal populair NFTs bespreken, waarvan men denkt dat ze in 2022 nog wel eens flink in waarde kunnen stijgen.

Je zult vast al veel gelezen hebben over NFTs, en verhalen gehoord over mensen die een fortuin hebben verdiend met de handel hiervan. In het jaar 2021 is er in totaal voor maar liefst 26,9 miljard dollar verhandeld in NFTs op verschillende platforms. Een jaar daarvoor was dat nog 340 miljoen dollar. Een ongelofelijke groei dus.

Toch is het niet altijd makkelijk om op zoek te gaan naar de juiste nieuwe projecten. Veel van de NFT-collecties waar je al veel over hebt gehoord zijn ondertussen ontzettend duur geworden. Daarom zijn we het internet af gaan speuren om op zoek te gaan naar NFTs die binnenkort uitkomen. Misschien kom je wel iets interessants tegen en besluit je na zelf goed onderzoek te doen een gokje te wagen in een van deze NFT-collecties.

Wil je direct beginnen om zelf op zoek te gaan naar interessante NFT-projecten, neem dan een kijkje op een van deze marketplaces: Dmarket, Binance NFT, FTX, en ByBit.

Welke NFTs komen er binnenkort uit?

Er komen steeds meer verschillende soorten NFTs op de markt, en het kan soms lastig zijn om in te schatten welke collecties in waarde zullen stijgen. Wij hebben hier een lijstje gemaakt van NFTs waarvan we denken dat het een interessant project is met potentie.

Hieronder een korte beschrijving van deze collecties:

Dead Fellaz

Dead Fellaz

De eerste NFT-collectie waar we het over gaan hebben is Dead Fellaz. Dead Fellaz is een game waarbij je moet spelen tegen andere gebruikers met behulp van MOOCs (Een soort zombies). 

Deze collectie is erg groot en wordt aangebofden op OpenSea.

Cyberkongz VX

CyberKongz

Cyberkongz is de eerste NFT-collectie met willekeurig gegenereerde coins. Het bestaat uit drie verschillende soorten NFT-collecties: Cyberkongz Genesis Collection, CyberKongsz Baby Collection, en CyberKongz Box Allies version. Elk van deze versies heeft bespeelbare karakters die te gebruiken zijn in de wereld van Sandbox.

CyberKongz VX-houders kunnen dankzij deze samenwerking met Sandbox spelen en sparen voor gratis beloningen. De verzaling van Cyberkongz wordt onder andere aangeboden op Binance NFT, en Bybit.

Mekaverse

Meka #852

Er zijn 888 NFTs uitgebracht onder Mekaverse

Het kunstwerk in deze collectie is gebaseerd op een anime serie, en ze zijn allemaal van hoge kwaliteit in vergelijking met sommige andere NFT-collecties.

 

Doodles

Doodles

Doodles is een NFT-collectie dat bestaat uit karakters met verschillende gezichten, haar, lichaam, achtergrond, en nog veel meer. Er bestaan ongeveer 10.000 verschillende Doodles, allemaal bestaan ze als een NFT-token op de Ethereum blockchain.

Doodles genieten van een grote hype in de NFT-wereld. De avatars van dit door een gemeenschap gedreven project worden vaak gebruikt als digitale iconen op twitter en veel andere socialmediaplatforms. Dit is een teken dat de naam achter Doodle sterk groeiende is.

Ook hebben ze een eigen Discord groep, en de eigenaren zijn zelfverzekerd dat er nog een grote groei aan zit te komen voor dit NFT-project. Het team achter deze NFT-collectie heeft veel ervaring met alle soorten van social media. Hierdoor zullen er ook veel nieuwe mensen deze NFT-wereld instappen in 2022. De collectie wordt aangeboden op Dmarket

Invisible Friends

invisible friends

Deze op Ethereum gebaseerde NFT-collectie is gemaakt door MarcusMagnusson, een ervaren en bekende illustrator. Dit project telt ongeveer 5000 NFTs in de gehele collectie.

De animaties zitten goed in elkaar en geven je een goed gevoel. In elk opzicht zit dit project goed in elkaar. Het Twitteraccount van Invincible Friends heeft op het moment van schrijven van dit artikel meer dan 70.000 volgers.

Ook, heeft de maker en illustrator Marcus Magnusson al een grote fanbase op Instagram. Mensen maken vaak graag gebruik van projecten die zijn gemaakt door artiesten die in het verleden al goed werk hebben geleverd.

Platformen waar je NFTs kunt kopen

Het zoeken naar de juiste NFT marketplace is van groot belang. Niet elke NFT-collectie zal te vinden zijn in elke marketplace. Wij hebben een lijstje gemaakt van betrouwbare marketplaces met een groot aanbod.

Binance NFT

Binance-Logo

Binance is een van de grootste platformen voor het handelen in cryptocurrencies. Sinds kort is dit platform ook de NFT-wereld ingestapt met het platform Binance NFT. Deze marketplace zal voornamelijk gebruik maken van de Binance Smart Chain, maar zal ook ondersteund worden door Ethereum blockchain.

Dmarket

Nieuwer NFT's 2022

Dmarket is een marketplace waar je makkelijk en snel kunt handelen in digitale items en technologie voor het bouwen van metaverses. Het is een van de bekendere op blockchain gebaseerde marketplace.

Dmarket zorgt ervoor dat de afstand tussen de virtuele en digitale wereld een stuk kleiner wordt. Veel verschillende artiesten en influencers maken gebruik van het platform om hun NFT te minten, en te verkopen.

FTX

FTX is een cryptocurrency exchange dat zich sinds kort ook bezighoudt met de handel in NFT. Op de marktetplace van FTX zijn veel van de populaire NFTs te vinden, maar hier kun je ook op zoek naar interessante nieuwe NFT-projecten.

ByBit

ByBit

Bybit is een snelgroeiende cryptocurrency exchange, ook zijn ze actief bezig in de NFT markt. ByBit is een one-stop platform dat makers enhandelaren samenbrengt tegen scherpe fees. Ook hoef je bij ByBit niet je persoonlijke wallet toe te voegen. In plaats hiervan kun je hier handelen in NFTs door gebruik te maken van je ByBit spotaccount.

Investeer altijd veilig..

De handel in NFTs is aantrekkelijk voor zowel ervaren als nieuwe investeerders. In dit artikel hebben we een aantal NFT-projecten besproken waar je onderzoek naar kunt doen.

Het handelen in NFTs brengt wel risico’s met zich mee, investeer daarom alleen met geld dat je kunt verliezen.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voordelig beleggen? Maak kennis met BITVAVO, hét Nederlandse crypto platform met de laagste tarieven

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders