Apartment Investment & Management Co. (AIV)

Apartment Investment & Management Co.

Apartment Investment & Management is een bekend bedrijf dat genoteerd staat op de New York Stock Exchange Inc. Terry Considine is momenteel de CEO van het bedrijf. Marketupdate.nl geeft jou een kijkje in de financiële cijfers van Apartment Investment & Management . Voordat je in het Apartment Investment & Management  aandeel wilt investeren, is het van belang om op de hoogte te zijn van de gezondheid van het bedrijf. Wij geven je niet alleen de actuele Apartment Investment & Management koers. Ook geven wij je koersdoelen, verwachtingen en achtergrondinformatie over Apartment Investment & Management. Wil je direct het Apartment Investment & Management aandeel kopen? Dan verwijzen we je door naar deze broker of deze broker.

Koop AIV aandelen

Dit aandeel kopen? Dat kan bij deze broker.

Apartment Investment & Management aandelen

 

Apartment Investment & Management aandelen kopen? Voor je deze beslissing wilt maken, wil je eerst meer over dit aandeel te weten komen. Marketupdate.nl heeft daarom verschillende data bronnen gecombineerd om jou op weg te helpen. 

Of je wel of niet dit aandeel moet kopen, blijft een lastig vraagstuk. Daarom hebben wij op deze pagina zoveel mogelijk data verzamelt zodat jij de keuze makkelijker kunt maken.

Andere aandelen

Naam Beurs Laatste slotkoers Datum Verschil vorige slotkoers Volume Open Hoogste Laagste