Armada Hoffler Properties Inc (AHH)

Armada Hoffler Properties Inc

Armada Hoffler Properties is een bekend bedrijf dat genoteerd staat op de New York Stock Exchange Inc. Louis Haddad is momenteel de CEO van het bedrijf. Marketupdate.nl geeft jou een kijkje in de financiële cijfers van Armada Hoffler Properties . Voordat je in het Armada Hoffler Properties  aandeel wilt investeren, is het van belang om op de hoogte te zijn van de gezondheid van het bedrijf. Wij geven je niet alleen de actuele Armada Hoffler Properties koers. Ook geven wij je koersdoelen, verwachtingen en achtergrondinformatie over Armada Hoffler Properties. Wil je direct het Armada Hoffler Properties aandeel kopen? Dan verwijzen we je door naar deze broker of deze broker.

Koop AHH aandelen

Dit aandeel kopen? Dat kan bij deze broker.

Armada Hoffler Properties aandelen

 

Armada Hoffler Properties aandelen kopen? Voor je deze beslissing wilt maken, wil je eerst meer over dit aandeel te weten komen. Marketupdate.nl heeft daarom verschillende data bronnen gecombineerd om jou op weg te helpen. 

Of je wel of niet dit aandeel moet kopen, blijft een lastig vraagstuk. Daarom hebben wij op deze pagina zoveel mogelijk data verzamelt zodat jij de keuze makkelijker kunt maken.

Andere aandelen

Naam Beurs Laatste slotkoers Datum Verschil vorige slotkoers Volume Open Hoogste Laagste