Algonquin Power & Utilities Corp (AQN)

Algonquin Power & Utilities Corp

Algonquin Power & Utilities is een bekend bedrijf dat genoteerd staat op de New York Stock Exchange Inc. Ian Robertson is momenteel de CEO van het bedrijf. Marketupdate.nl geeft jou een kijkje in de financiële cijfers van Algonquin Power & Utilities . Voordat je in het Algonquin Power & Utilities  aandeel wilt investeren, is het van belang om op de hoogte te zijn van de gezondheid van het bedrijf. Wij geven je niet alleen de actuele Algonquin Power & Utilities koers. Ook geven wij je koersdoelen, verwachtingen en achtergrondinformatie over Algonquin Power & Utilities. Wil je direct het Algonquin Power & Utilities aandeel kopen? Dan verwijzen we je door naar deze broker of deze broker.

Koop AQN aandelen

Dit aandeel kopen? Dat kan bij deze broker.

Algonquin Power & Utilities aandelen

 

Algonquin Power & Utilities aandelen kopen? Voor je deze beslissing wilt maken, wil je eerst meer over dit aandeel te weten komen. Marketupdate.nl heeft daarom verschillende data bronnen gecombineerd om jou op weg te helpen. 

Of je wel of niet dit aandeel moet kopen, blijft een lastig vraagstuk. Daarom hebben wij op deze pagina zoveel mogelijk data verzamelt zodat jij de keuze makkelijker kunt maken.

Andere aandelen

Naam Beurs Laatste slotkoers Datum Verschil vorige slotkoers Volume Open Hoogste Laagste