American Homes 4 Rent (AMH)

American Homes 4 Rent

American Homes 4 Rent is een bekend bedrijf dat genoteerd staat op de New York Stock Exchange Inc. David Singelyn is momenteel de CEO van het bedrijf. Marketupdate.nl geeft jou een kijkje in de financiële cijfers van American Homes 4 Rent . Voordat je in het American Homes 4 Rent  aandeel wilt investeren, is het van belang om op de hoogte te zijn van de gezondheid van het bedrijf. Wij geven je niet alleen de actuele American Homes 4 Rent koers. Ook geven wij je koersdoelen, verwachtingen en achtergrondinformatie over American Homes 4 Rent. Wil je direct het American Homes 4 Rent aandeel kopen? Dan verwijzen we je door naar deze broker of deze broker.

Koop AMH aandelen

Dit aandeel kopen? Dat kan bij deze broker.

American Homes 4 Rent aandelen

 

American Homes 4 Rent aandelen kopen? Voor je deze beslissing wilt maken, wil je eerst meer over dit aandeel te weten komen. Marketupdate.nl heeft daarom verschillende data bronnen gecombineerd om jou op weg te helpen. 

Of je wel of niet dit aandeel moet kopen, blijft een lastig vraagstuk. Daarom hebben wij op deze pagina zoveel mogelijk data verzamelt zodat jij de keuze makkelijker kunt maken.

Andere aandelen

Naam Beurs Laatste slotkoers Datum Verschil vorige slotkoers Volume Open Hoogste Laagste