AngloGold Ashanti Ltd (AU)

AngloGold Ashanti Ltd

AngloGold Ashanti is een bekend bedrijf dat genoteerd staat op de New York Stock Exchange Inc. Kelvin Dushnisky is momenteel de CEO van het bedrijf. Marketupdate.nl geeft jou een kijkje in de financiële cijfers van AngloGold Ashanti . Voordat je in het AngloGold Ashanti  aandeel wilt investeren, is het van belang om op de hoogte te zijn van de gezondheid van het bedrijf. Wij geven je niet alleen de actuele AngloGold Ashanti koers. Ook geven wij je koersdoelen, verwachtingen en achtergrondinformatie over AngloGold Ashanti. Wil je direct het AngloGold Ashanti aandeel kopen? Dan verwijzen we je door naar deze broker of deze broker.

Koop AU aandelen

Dit aandeel kopen? Dat kan bij deze broker.

AngloGold Ashanti aandelen

 

AngloGold Ashanti aandelen kopen? Voor je deze beslissing wilt maken, wil je eerst meer over dit aandeel te weten komen. Marketupdate.nl heeft daarom verschillende data bronnen gecombineerd om jou op weg te helpen. 

Of je wel of niet dit aandeel moet kopen, blijft een lastig vraagstuk. Daarom hebben wij op deze pagina zoveel mogelijk data verzamelt zodat jij de keuze makkelijker kunt maken.

Andere aandelen

Naam Beurs Laatste slotkoers Datum Verschil vorige slotkoers Volume Open Hoogste Laagste