Armstrong World Industries Inc. (AWI)

Armstrong World Industries Inc.

Armstrong World Industries is een bekend bedrijf dat genoteerd staat op de New York Stock Exchange Inc. Victor Grizzle is momenteel de CEO van het bedrijf. Marketupdate.nl geeft jou een kijkje in de financiële cijfers van Armstrong World Industries . Voordat je in het Armstrong World Industries  aandeel wilt investeren, is het van belang om op de hoogte te zijn van de gezondheid van het bedrijf. Wij geven je niet alleen de actuele Armstrong World Industries koers. Ook geven wij je koersdoelen, verwachtingen en achtergrondinformatie over Armstrong World Industries. Wil je direct het Armstrong World Industries aandeel kopen? Dan verwijzen we je door naar deze broker of deze broker.

Koop AWI aandelen

Dit aandeel kopen? Dat kan bij deze broker.

Armstrong World Industries aandelen

 

Armstrong World Industries aandelen kopen? Voor je deze beslissing wilt maken, wil je eerst meer over dit aandeel te weten komen. Marketupdate.nl heeft daarom verschillende data bronnen gecombineerd om jou op weg te helpen. 

Of je wel of niet dit aandeel moet kopen, blijft een lastig vraagstuk. Daarom hebben wij op deze pagina zoveel mogelijk data verzamelt zodat jij de keuze makkelijker kunt maken.

Andere aandelen

Naam Beurs Laatste slotkoers Datum Verschil vorige slotkoers Volume Open Hoogste Laagste