Chemische aanval Syrië een false flag?

Volgens Ron Paul wijst alles erop dat de chemische aanval in Syrië van dinsdag een ‘false flag’ operatie was. In het radioprogramma ‘The Liberty Report’ zegt hij dat voor de Syrische president er geen enkele logische reden te bedenken is om uitgerekend op dit moment een chemische aanval of zijn eigen bevolking te plegen.

Voordat de berichten naar buiten kwamen over deze chemische aanval en wie daar schuldig aan is ging alles nog redelijk goed. Trump liet weten dat het aan de Syrische bevolking is om te bepalen wie hun land moet regeren, de vredesonderhandelingen waren bezig en Al Qaida en Islamitische Staat waren op de vlucht. Het lijkt erop alsof iemand niet tevreden was over de gang van zaken en dat er daarom zoiets moest gebeuren.

Ron Paul merkt op dat situatie nu erg veel lijkt op die van vier jaar geleden. Toen werd Assad ook beschuldigd van een chemische aanval, maar dat is nooit feitelijk aangetoond. Hij ziet ook geen enkele reden waarom Assad uitgerekend nu een aanval op zijn eigen bevolking zou uitvoeren, juist nu Aleppo heroverd is en het regeringsleger gebieden verovert op de verschillende terreurgroepering dit in het land actief zijn.

In november zei Ron Paul in een interview met The Daily Caller al dat we rekening moeten houden met ‘false flag’ operaties in Syrië. Aanvallen als deze kunnen door de Amerikaanse regering als rechtvaardiging gebruikt worden voor inmenging in het conflict. Op dezelfde manier werd ook de Amerikaanse inmenging in Irak en Libië gerechtvaardigd.

Lees ook:

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voordelig beleggen? Maak kennis met FINST, hét Nederlandse crypto platform met de laagste tarieven

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders