John Kerry: “Je valt een land niet binnen onder valse voorwendselen”

John Kerry vind het volstrekt onacceptabel dat de Russen een soeverein land zijn binnengevallen. “Je valt een land niet binnen onder valse voorwendselen. Dit is een daad van agressie”, zo verklaarde de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken in een interview met het programma Meet the Press van televisiezender NBC. Kerry dreigde ook met economische en politieke isolatie van Rusland.

De uitspraken van Kerry maken veel los bij de lezers van Russia Today. Maar liefst 1151 reacties stroomden binnen onder dit artikel. De ongekende hypocrisie is misschien nog wel het best te illustreren aan de hand van het volgende lijstje…

Filmpje van Russia Today…

John Kerry over de valse voorwendselen

John Kerry over de valse voorwendselen

Picture of Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

4 gedachten over “John Kerry: “Je valt een land niet binnen onder valse voorwendselen”

 • En dan niet te vergeten dat de EU dapper meedraait en meefinancierd.

  En wat te denken van de EU (=VS) reddingsfondsen die geld/miljarden mogen ontvreemden/roven van landen en waarbij ze spaarders tot op het hemd mogen uitkleden!! Begint hier dan niet het woord fascisme door te dringen? Het lijkt nu allemaal nog paai en free, maar als eerdaags de beurzen gaan klappen dan zullen de fondsen laten zien wat ze werkelijk waard zijn en duidelijk maken dat niets is meer wat het lijkt te zijn en niets meer is dan wat we dachten dat het was.

  Kerry en de zijnen praten demonische imperialistische brultaal, dat is een taal die menig fatsoenlijk en weldenkend mens niet machtig is.

  Beantwoorden
 • De pot verwijt de ketel…
  “You do not invade countries on a phoney pretext”

  Krim obvioulsy has weapens of mass destruction

  Beantwoorden
 • De oppositie die nu de interim regering vormt in de Oekraïne had bij de afgelopen democratische verkiezingen nog geen 10% van de stemmen.
  De partijleider van de Svoboda partij de heer Oleh Tyahnybok lijd eigenlijk een partij die vergelijkbaar is met de gouden dagraad in Griekenland.
  Even over de achtergrond van Yatsenyuk als bankier maakt dat hij voor Washington de perfecte kandidaat is om de rol van technocraat te gaan spelen die de Oekraïense bevolking moet gaan uitleveren aan de “IMF-schulden-slavenhandelaars”. Hoe dan ook, het op de voorgrond plaatsen van de Svoboda partij is een ijskoud gegeven dat de VS-EU-organisatie duidelijke links heeft naar extremistische groeperingen en antisemitisme. Ondanks dat de Svoboda partij verbonden is aan neonazisme krijgt deze drie belangrijke posities in de nieuwe regering. Deze omvatten de levering van de vice-premier, het ministerie van Landbouw en het ministerie van Milieu. Naast deze functies is een Svoboda-lid aangesteld als nieuwe procureur-generaal in de interim-regering
  De Amerikaanse steun voor de rol die de Svoboda partij in de staatsgreep speelde is vergelijkbaar met de steun die de extremisten in Syrië van de VS krijgen. De Amerikanen gooien hun volle maar verderfelijke gewicht in de strijd door achter een van de meest beruchte politieke partijen in Europa te gaan staan. Aanhangers van deze partij droegen tijdens de ‘opstand’ zogenaamde “Wolfsangel” armbanden met hetzelfde logo dat gebruikt werd door Hitlers Waffen SS en talloze neonazi groeperingen wereldwijd. Terwijl hun partijfunctionarissen de afgelopen jaren herhaaldelijk schaamteloze antisemitische uitlatingen hebben gedaan, is het meest schokkende misschien wel dat een top lid van de partij, Yuriy Mykhalchyshy, een denktank heeft opgericht met de naam “Joseph Goebbels Politieke Research Centre”, als eerbetoon aan de nazi propaganda minister onder Hitler.

  Beantwoorden
 • Toine de Veth

  Dat heeft hij waarschijnlijk van de Fam . Bush.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *