Eric Sprott geeft uitleg over verkoop aandelen PSLV

Op SilverDoctors lezen we de reactie van Eric Sprott, die op 16 april om de tafel heeft gezeten met een aantal investeerders. Hier kwam het onderwerp ook ter sprake. Eric Sprott zou het volgende gezegd hebben over de verkoop van meer dan driekwart van zijn aandelen PSLV:

“Er zijn veel vragen gesteld over de verkoop van aandelen PSLV door onze Sprott Foundation, die we elke dag publiekelijk bekend hebben gemaakt. De aandelen zijn om twee redenen verkocht. De eerste is dat we geld nodig hadden voor diverse toezeggingen. De tweede reden om PSLV aandelen te verkopen is dat de koers van mijnaandelen nu zo onder druk is komen te staan dat ik denk dat de mijnaandelen nu een betere koop zijn dan de metalen zelf.

Ik ben uiteraard nog steeds zeer optimistisch over de edelmetalen, net als onze partners. Maar ik denk dat de mijnaandelen zodanig gecrasht zijn dat ze nu een betere koop zijn geworden. Dat is de reden voor de verandering”

Eric Sprott zegt dus meer potentie te zien in de mijnaandelen. Ook die zijn door de daling van de goud- en zilverprijs van deze week behoorlijk in prijs gezakt.

  • Lees hier ons artikel over de verkoop van aandelen PSLV door Eric Sprott

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.