Goudobligaties met succes afgerond

Gold Investment heeft haar uitgifte van goudobligaties met een rendement van 8,12% met succes afgerond. Deze Gold Investments 8.12 procent obligatie had een ingangsdatum van 1 juni 2017 en een einddatum van 30 juni 2018. De totale uitgifte was €2.230.000 en de rente op deze obligatie werd ieder kwartaal uitbetaald. Op 28 februari 2018 werd deze goudobligatie volledig afgelost.

Deze belegging is gedekt door de Forward Gold Sale met een goudmijn, die het goud produceert waarmee obligatiehouders uitbetaald worden. Vorig jaar publiceerden we al een uitgebreid artikel over deze goudobligatie op onze site. Deze belegging valt buiten het toezicht van de AFM en leverde de deelnemers een rendement op van 8,12% op jaarbasis. Dat is aanzienlijk meer dan een spaarrekening!

Gold Investment bedankt bij deze Goudstandaard voor de snelle afwikkeling van de Forward Gold Sale en voor de snelle uitlevering van goud aan de deelnemers van de obligatie. Ook bedankt Gold Investment Pepijn van Zaal van Halsten Law Firm voor de juridische begeleiding van deze obligatielening.

De goudobligaties van Gold Investment (Bron: Gold Investment)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.