Goudbaren direct leverbaar bij Hollandgold

Door de stijging van de goudprijs is de vraag naar beleggingsgoud enorm gestegen. Bij Hollandgold waren de gouden munten van 1 troy ounce zo populair dat de voorraad er sneller dan verwacht doorheen ging. Daardoor is de levertijd van populaire munten als de gouden Maple Leaf en de Krugerrand wat opgelopen. Wilt u toch snel goud kopen? Dan zijn de Umicore goudbaren een zeer aantrekkelijk alternatief.

umicore-goudbaarGoudbaren kopen?

Deze goudbaren komen rechtstreeks van een LBMA-erkende smelterij. Dat betekent dat ze conform de hoogste internationale standaarden geproduceerd zijn met een zuiverheid van tenminste 99,99% goud. Hollandgold levert deze goudbaren in verschillende formaten, zodat er voor ieder bedrag een goede keuze gemaakt kan worden. Vooral de goudbaren van 50 gram en 100 gram zijn interessant, want die zijn bij Hollandgold direct uit voorraad leverbaar!

Wilt u anoniem goud kopen, dan zijn de goudbaren van 250 gram ook interessant. Dit zijn de grootste baren die onder de grens van €10.000 blijven. Dit is het maximale bedrag waarvoor je geen legitimatie hoeft te laten zien. Deze gegoten 250 gram goudbaren hebben een uniek serienummer en worden met certificaat geleverd. Ook deze heeft Hollandgold op het moment van schrijven nog ruim op voorraad.

hollandgold-logo

Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.hollandgold.nl of stuur een email naar [email protected]. Bellen kan ook: 088 468 8400

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voordelig beleggen? Maak kennis met BITVAVO, hét Nederlandse crypto platform met de laagste tarieven

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders