Jim Rogers: “Goudprijs kan dalen naar $900”

Volgens Jim Rogers is de correctie in de goudmarkt nog niet voorbij en kan de goudprijs de komende tijd verder zakken tot $900 per troy ounce. Steeds meer beleggers zullen de goudmarkt de rug toe keren, omdat de prijs dit jaar al bijna 20% gezakt is. De zwakke handen moeten eerst uit de markt geschud worden, waardoor de prijs makkelijk onder de $1.000 kan zakken. Op de lange termijn blijft Rogers positief over goud, want hij ziet de prijs op lange termijn weer naar het oude record van $1.920 per troy ounce stijgen. Dat zei hij in het programma The Daily Ticker op Yahoo Finance.

De beleggingsgoeroe verwacht dat de stijging van de goudprijs gedreven zal worden door “grootschalige geldontwaarding”. Hij zegt dat alle grote centrale banken momenteel geld bijdrukken, waardoor de waarde van goud zal toenemen. Rogers is overigens van mening dat er niet zoiets bestaat als een veilige haven. “Ik zal nooit het woord veilig gebruiken als ik praat over beleggingen”.

Jim Rogers verwacht goudprijs van $900 per troy ounce

Jim Rogers verwacht goudprijs van $900 per troy ounce (Bron: Yahoo Finance)

~ Goudstandaard levert nieuwe 2013 Krugerrand munten tegen scherpe prijzen ~

Om de rijke historie van de Krugerrand munt te vieren heeft onze partner Goudstandaard de 1 troy ounce Krugerrand munten uit 2013 extra scherp geprijsd. Met de laagste prijsgarantie bent u zeker van een goede deal!

Klik hier voor de betreffende munt of neem contact op met Goudstandaard. Dat kan per email naar [email protected] of door te bellen naar 0237630404.

Gouden Krugerrand

Gouden 1 troy ounce Krugerrand munten uit 2013 in de aanbieding bij Goudstandaard

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voordelig beleggen? Maak kennis met FINST, hét Nederlandse crypto platform met de laagste tarieven

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders