Seminar: bescherm uw toekomst

Veilig en verantwoordelijk omgaan met vermogen. Hoe doen we dat in deze tijden? Het seminar ‘Bescherm uw toekomst’ gaat in op alles wat met uw financiële toekomst te maken heeft. Het is inmiddels vijf jaar geleden dat de wereld werd geconfronteerd met de meest ingrijpende crisis sinds de depressie van de vorige eeuw. Nederland leek lange tijd relatief ongeschonden door de crisis te komen maar dat bleek slechts schijn. Banken zijn genationaliseerd terwijl beleggers grote verliezen lijden op hun financiële producten. Beloofde veiligheid blijkt slechts een loze reclamekreet. De staatsschuld loopt op, pensioenen blijken niet zeker en Cyprus heeft ons geleerd dat ook spaargeld aangetast kan worden.

Is uw spaargeld wel veilig? Kunt u straks genieten van uw pensioen?

Met andere woorden, hoe staat het met uw financiële toekomst?

Het eerste seminar vindt plaats op 3 oktober in Groningen.

De volgende data zijn:
17 oktober Laren
31 oktober Eindhoven

Programma & Sprekers

19.15 Ontvangst

19.30 Gert Jochems (FM Conduct)
Is uw vermogen verantwoordelijk weggezet?

19.50 Dr. Cor Wijtvliet (Onafhankelijk expert en hoofdredacteur Crash Investor)
Waar staan we nu? Hoe staan het financiële systeem en de economie er voor?

20.10 Sebo Eelkman Rooda (ER Capital)
De voordelen van actief vermogensbeheer. Zowel in eigen beheer als bij derden.

20.30 Jaap Raijmans (Goudstandaard)
Edelmetaal behoort een deel van uw vermogen te zijn.

20.50 Discussie
Het moment om al uw vragen, stellingen of opmerkingen af te vuren op de sprekers.

De locaties worden uiterlijk 14 dagen voor het seminar bekend gemaakt. Aanmelden kan hier of door een mail te sturen naar [email protected].

Investering
U krijgt als lezer van MarketUpdate 50% korting op het entree. Het seminar kost normaal €95. Hiervoor krijgt u toegang tot het seminar, een boek en mag u kosteloos een introducé meenemen. Vul in het opmerkingenveld bij het inschrijfformulier MarketUpdate in, om van deze korting gebruik te maken.

Goudstandaard seminar

Sprekers

Gert Jochems heeft langjarige ervaring in de financiële dienstverlening en heeft bij de AFM meegewerkt aan de opbouw van het toezicht op een aantal aspecten van de financiële dienstverlening. In 2006 richtte Gert Jochems Financial Markets Conduct op, een professionele dienstverlener op het terrein van compliance en integriteitsvraagstukken. Daarnaast was Gert Jochems twee jaar voorzitter van de werkgroep ethiek en integriteit voor de vereniging van beleggingsprofessionals.

Dr. Cor Wijtvliet is onafhankelijk adviseur en expert voor Crash-Investor, een wekelijkse nieuwsbrief met diepte-analyses en een modelportefeuille. Tevens is Cor Wijtvliet auteur van Wijtvliets Investment Insider. Cor Wijtvliet is een zeer gerespecteerd, onafhankelijk analist die al 30 jaar succesvol actief is als analist, onderzoeker en adviseur.

Sebo Eelkman Rooda is directeur van ER Capital NV, een Rotterdamse vermogensbeheerder. ER Capital is specialist op het gebied van traditioneel vermogensbeheer en houdt zich daarnaast bezig met het investeren in commercieel vastgoed en top MKB bedrijven (minimaal 50 werknemers). Voordat de heer Eelkman Rooda ER Capital oprichtte in 2007, was hij directeur / mede oprichter van Renpart Group of Companies.

Jaap Raijmans is specialist in de edelmetaalmarkt. Hij is de oprichter van Goudstandaard BV, de eerste edelmetaalaanbieder met AFM vergunning. Tevens is hij auteur van het boek ‘Beleggen in zilver’’.

Aanmelden kan hier of door een mail te sturen naar [email protected].

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

2 gedachten over “Seminar: bescherm uw toekomst

  • Waarom is dit in Groningen en niet centraler in Nederland?
    Waarom niet A’dam? Zelfs de VU zou een mogelijke plek kunnen zijn geweest.
    Ik was graag gekomen, maar de combinatie reiskosten/tijd zorgt er nu voor dat ik niet ga…. Erg jammer.

    Beantwoorden
    • Dag Robert,

      Het had zeker centraler gekund en dat zijn we ook van plan! We willen het hoge noorden natuurlijk niet afsluiten. Ik had de extra data nog niet toegevoegd.

      17 oktober Laren
      31 oktober Eindhoven

      En er komt nog een seminar in Amsterdam aan!

      Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo