BRC-20 Showdown: Historische ICO van Bitcoin Dogs versus de viraliteit van Bitcoin Cats

De eeuwenoude strijd tussen honden en katten is de afgelopen week opgelaaid, nu het gevecht zich heeft verspreid naar de Web3 sector. In de rode hoek laat de allereerste BRC-20 ICO op de Bitcoin blockchain, Bitcoin Dogs, zijn tanden zien.

In de blauwe hoek heeft Bitcoin Cats, een recentelijk door ERC-20 token ondersteund Bitcoin Ordinals NFT project, virale tractie verworven. Hierdoor vragen experts zich af of Bitcoin Dogs, dat in slechts 14 dagen sinds de lancering van de snel verkopende ICO al een duizelingwekkend bedrag van $4,6m heeft opgehaald, de concurrerende katten kan overschaduwen.

Nu 0DOG tokens momenteel beschikbaar zijn voor de verbluffend aantrekkelijke basisprijs van $0,0251, zijn de klauwen eruit en is het gevecht tussen kat en hond goed en wel begonnen. Dus, wie ben jij, een Bitcoin Cat of een Bitcoin Dog fan?

Innovatie versus viraliteit

Hoewel Bitcoin Cats indrukwekkende vooruitgang heeft geboekt sinds het op de markt kwam met zijn charmante NFT collectie die is ontworpen om liefhebbers van katachtigen aan te spreken, is dat tandengeknars dat je in de verte kunt horen van Bitcoin Dogs. Een andere Bitcoin Ordinals NFT collectie, die aan de riem trekt om te worden losgelaten in de cryptosfeer.

Bitcoin Dogs schrijft al geschiedenis als de eerste BRC-20 coin die een ICO lanceert en heeft zijn zinnen gezet op het virale enthousiasme achter Bitcoin Cats. Dit door de nostalgie van cyber games van weleer te combineren met een aantrekkelijke en opwindende NFT collectie die elke hondenliefhebber zal bekoren.

Bitcoin Dogs wil profiteren van het enorme enthousiasme voor GameFi op dit moment, waarbij de sector geniet van ongekende belangstelling, groei en een voortdurend opwaarts traject: er zijn voorspellingen dat de sector een duizelingwekkende $90 miljard zal bereiken.

Gamers van een bepaalde leeftijd zullen graag aan Tamagotchi herinnerd worden, het cyber huisdier in zakformaat dat je hebt grootgebracht, getraind en verzorgd alsof het je eigen nakomelingen zijn. Bitcoin Dogs neemt dit charmante en plezierige mechanisme en geeft het een boost met het concurrentievoordeel van GameFi PvP hondenraces tegen andere eigenaren. Vergelijkbaar ook met Axie Infinity, alleen veel beter.

Unieke NFT drop komt eraan!

Gaming is slechts een deel van de charme van Bitcoin Dogs. Met het succes van Bitcoin Cats, gedreven door zijn schattige verzameling katachtige NFT’s en de aangeboren minachting van Bitcoin Dogs voor katten, wil Bitcoin Dogs in zijn eigen game de strijd aangaan met zijn katten concurrenten.

Omdat experts een renaissance in de NFT sector voorspellen, valt de aantrekkingskracht en gekte die NFT’s teweegbrengen niet te ontkennen, of je er nou van houdt of er een hekel aan hebt.

Als gevolg hiervan wil Bitcoin Dogs een Bitcoin Ordinals NFT collectie lanceren die kan wedijveren met alles op Ethereum, aangezien het 10.000 unieke NFT honden met verschillende mate van zeldzaamheid op de markt brengt. Van de makkelijk verkrijgbare ‘sausage’ tot de zeer schaarse OG Dog, de online marktplaats zal vol staan met chagrijnige honden die om aandacht schreeuwen.

Hoe werkt het 0DOG token?

Het native 1CAT token drijft Bitcoin Cats aan en heeft momenteel een marktkapitalisatie van $24 miljoen. Ondertussen zal het native 0DOG token van Bitcoin Dogs, een voorwaarde voor iedereen die wil deelnemen aan de NFT of game ervaring, waarschijnlijk 1CAT overnemen als de snel verkopende presale iets oplevert.

Een truc die 0DOG in petto heeft, is de innovatieve manier waarop aankopen mogelijk zijn. Je kunt je 0DOG coins veiligstellen in ERC-20 of een handvol stablecoins; geef eenvoudigweg een Bitcoin (BTC) wallet adres op bij aankoop en kijk hoe ze, zodra de ICO eindigt, veranderen in 0DOG tokens.

Een ander leuk kenmerk is het totale aanbod van 900 miljoen coins, opzettelijk ontworpen om de geschatte wereldwijde hondenpopulatie te weerspiegelen.

Terwijl gebruikers toegang krijgen tot de crypto game ervaring en de unieke NFT collectie, worden alle onverkochte 0DOG tokens verbrand nadat de ICO is afgelopen. Deze deflatoire daad zal het aanbod van coins onderdrukken om schaarste te garanderen en de prijsdruk hoog te houden.

Bitcoin Dogs: Kan het het succes van Bitcoin Cats overschaduwen?

2024 wordt getipt, omdat het het jaar is waarin Bitcoin opnieuw op de voorgrond treedt. Nu het succes van de spot ETF goedkeuring is veiliggesteld en de aanstaande halving later dit jaar, heeft Bitcoin Dogs de allereerste BRC-20 ICO gelanceerd op een moment dat Overlord en Saviour Satoshi niet beter hadden kunnen bedenken.

Omdat het de allure van GameFi en de evoluerende charme van NFT collecties combineert, zou Bitcoin Dogs kunnen meeliften op het recente virale succes van Bitcoin Cats en de verte in kunnen racen. Omdat de presale slechts 30 dagen duurt, is er een beperkte periode voor investeerders om hun 0DOG tokens te bemachtigen tegen de knockdown prijs van $0,0251 en mogelijk te genieten van een enorm rendement in 2024.

Klik hier om de website van Bitcoin Dogs te bezoeken en 0DOG te kopen.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe mee met de Bullrun 🚀10 euro gratis tijdelijke actie bij Bitvavo