Experts op weg naar de nazi goudtrein

Het Poolse leger heeft experts op het gebied van chemie, stralingen en explosieven gestuurd naar de plek waar de befaamde goudtrein zou zijn. De bedoeling is om schatzoekers te beschermen tegen eventuele gevaren in de omgeving. Dit wordt gedaan omdat gedacht wordt dat de trein is beveiligd met allerlei wapens. Of dit werkelijk zo is weet niemand, de exacte inhoud van de trein is bij niemand bekend.

De trein is tot op het heden nog niet gevonden. twee schatzoekers zeggen wel te weten waar hij ligt, dit zijn Andreas Richter, een Duitser, en Piotr Koper een Pool. De trein, die mogelijk vol zit met goud, zou zich bevinden in het tunnelstelsel dat de Duitsers in Neder- Silezië aan het graven waren in de buurt van Waldenburg, Dit is de huidige Poolse stad Walbrzych. De trein zou de tunnel ingereden zijn nadat de Sovjet Unie in 1945 de stad naderde.

Richter en Koper, zeggen de trein te hebben gevonden met een grondradar, samen eisen ze 10 procent van de opbrengst van de inhoud. Of de twee schatzoekers die 10 procent dan ook echt krijgen hangt af van het onderzoek dat wordt gedaan door de autoriteiten, zij zoeken uit of de twee wel toestemming hebben gehad voor de zoektocht.

Marketupdate.nl Crypto redactie
Marketupdate.nl Crypto redactie

Dagelijks op de hoogte van het crypto nieuws via marketupdate.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Een cryptobeginner? Dan is het Nederlandse cryptoplatform Coinmerce de ideale plek om te starten

Ontvang jij al rente op jouw crypto?

Dit kan nu bij de volgende aanbieders