Het LYNX Beleggersdebat: 12 unieke tips voor 2018

Januari is een maand waarin veel beleggers op zoek gaan naar nieuwe beleggingskansen. Om u hierin te begeleiden organiseert LYNX op donderdag 11 januari voor de zevende keer op rij het grootste online beleggersdebat van Nederland. Deze avond geven vier beleggingsexperts dé gouden tips voor 2018. Welk aandeel mag niet ontbreken in uw portefeuille?

>> Reserveer uw plaats <<

De experts van 2018

Met gepaste trots introduceren wij de vier experts die gaan strijden tijdens het debat;

Titelverdediger Nico Inberg van IEX neemt het deze avond op tegen Willem Middelkoop van het Commodity Discovery Fund, Rob Stuiver van VOCBeleggen, en André Brouwers van het Beleggingsinstituut.

Willem Middelkoop

Willem Middelkoop is oprichter van het Commodity Discovery Fund. Daarnaast publiceerde hij meerdere boeken, waaronder ‘Als de dollar valt’ en ‘The Big Rest’. Voorheen was Willem Middelkoop de vaste beurscommentator van RTL-Z.

Nico Inberg

Nico heeft ruim 20 jaar ervaring op de financiële markten als partner bij handelshuizen Optiver en Cebulon. De afgelopen jaren heeft hij gewerkt bij De Belegger in België en momenteel voor IEX als Head of Markets & Research.

Rob Stuiver

Rob Stuiver heeft 20 jaar ervaring in diverse functies als beleggingsadviseur bij ABN AMRO. Rob is ook de auteur van het boek ‘Van Stuiver tot Miljardair’. Tevens is Rob eigenaar van de website VOCBeleggen.nl, waarop hij maandelijks interessante artikelen publiceert.

André Brouwers

André is oprichter van Het Beleggingsinstituut. Dit instituut verzorgt educatie en informatie voor particuliere en professionele beleggers. André geeft onder andere persoonlijke coaching aan vermogende beleggers.

Wat kunt u van het debat verwachten?

Iedere expert presenteert zijn beleggingstips voor het jaar 2018. De drie overige experts geven aan of en waarom ze het eens zijn met deze visie.

Daarna worden de experts op de proef gesteld tijdens battles. Wat is hun outlook voor 2018? Ze gaan de één op één strijd met elkaar aan over onderwerpen als volatiliteit, stijgende rentes en de invloed van de bitcoin.

Via een LIVE poll kunt u bepalen wie u overtuigd heeft en de winnaar van de avond wordt.

U kunt het debat gratis volgen vanaf uw eigen computer, tablet of mobiel. Tijdens het debat heeft u de mogelijkheid uw persoonlijke vragen te stellen aan de experts. Achteraf geven de experts nog een extra masterclass met een derde unieke tip.

We zien ernaar uit om u te verwelkomen tijdens het 7e LYNX Beleggersdebat.

Schrijf u gratis in u ontvangt tevens achteraf de tips per e-mail.

Eén gedachte over “Het LYNX Beleggersdebat: 12 unieke tips voor 2018

 • 9 januari 2018 om 12:04
  Permalink

  Allereerst iedereen het beste voor 2018 toegewenst ! Welk aandeel moet je in 2018 hebben ?
  Het AANDEEL om de straat op te gaan en eisen dat deze poppenkast ten koste van de meerderheid stopt. Dat bedrijven niet meer boven de politiek staan en dat welzijn bij elke beslissing het uitgangspunt moet zijn in plaats van welvaart !
  Leuk allerlei tips om te beleggen en te speculeren maar vind het niet op zijn plaats op deze site..
  Willem Middelkoop krijgt het voor elkaar om anderhalf uur over zijn nieuwe boek
  ” Tesla ” te praten over de ontwikkelingen van de overgang naar elektrische energie zonder ook maar een woord over Nikolai Tesla te vermelden.. Hij heeft zijn boek zo genoemd omdat iedereen dan aan die auto moet denken en het dan lekker verkoopt.. Over free energie gesproken.. Nog steeds beschamend en betreurend dat deze man op geen enkele school genoemd word en weggevaagd word uit de geschiedenis..

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.